_________________________________________

  

  Οι ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό και η ανανέωση που επιχειρεί η ''The Mart'' σε όλα τα μέσα που χρησιμοποιεί (υποδομές, οργανόγραμμα), προκειμένου να παραμένει πιστή στον στόχο της, να σταθεί επάξια δίπλα στον επαγγελματία ως σύμβουλος και βασικός προμηθευτής του, την ωθούν σε μια μόνιμη αναζήτηση νέων δυναμικών στελεχών. Στελεχών που έχουν την επιθυμία της ανέλιξης και της συμβολής στις δραστηριότητες της εταιρείας. Η ''The Mart'' ανήκει στον όμιλο Σκλαβενίτη και παρέχει ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, επενδύει σε προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης και αναδεικνύει συνεχώς νέους ανθρώπους.Είναι ένα από τα μεγαλύτερα supermarkets cash&carry,στη χώρα.

  Έχει σαν κύριο στόχο της την εξυπηρέτηση και τη συνεργασία με τους επαγγελματίες πελάτες της σε όλη την Ελλάδα. Κάθε εμπορική κίνηση της εταιρείας, κάθε καινούριο προϊόν ή ομάδα προϊόντων που εισάγει στα καταστήματα, στόχο έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. 
  Για θέσεις εργασίας στα THE-MART,μπορείτε να ενημερωθείτε,ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο,   εδώ!
  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:


_________________________________________