_________________________________________

  Το 1969 η Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως(3 Έψιλον),ιδρύει τα γραφεία της στην Αθήνα και γίνεται επίσημα εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company. Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. δημιουργήθηκε, το 2000, μετά τη συγχώνευση της Coca-Cola Beverages Plc. με την τότε Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (3Ε). 

 Μέχρι το 1974 είχαν ανοίξει δύο εργοστάσια ακόμα, σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Σταδιακά, η Coca-Cola 3E,λάνσαρε πολλά καινοτόμα προϊόντα, όπως την Sprite, την Fanta, και τους χυμούς Amita. Το 1987 ιδρύθηκε η νέα μονάδα της εταιρείας στο Βόλο και δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε το εργοστάσιο της εταιρείας στο Σχηματάρι. Το 2003 εξαγόρασε την εταιρεία ''Tsakiris'' και έτσι έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα στον χώρο των σνακς, ενώ το 2006 δημιούργησε μια νέα μονάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το 2004 ήταν ένας από τους σημαντικότερους χορηγούς των Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν στην χώρα μας.

 Εν γένει, παράγει προϊόντα όπως μεταλλικό εμφιαλωμένο νερό, τσάι, καφέ, αθλητικά/ενεργειακά ποτά, χυμούς, αναψυκτικά με ή χωρίς ανθρακικό,σνακ κ.α..Η εταιρεία είναι μέλος του ομίλου Coca-Cola HBC AG, ο οποίος δραστηριοποιείται σε 28 χώρες και έχει έδρα την Ελβετία, ενώ είναι παράλληλα εισηγμένος στα χρηματιστήρια Αθηνών, της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου.

Δείτε αναλυτικά τις τρέχουσες θέσεις εργασίας στην εταιρεία,ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο,  εδώ!
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτροΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,  ΕΔΩ!


_________________________________________