_________________________________________

  

  Τα super-markets Σκλαβενίτης αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες super-markets στην Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1954 και αρχικά λειτουργούσε στον τομέα του χονδρεμπορίου.

  Το 1967 ιδρύεται η "Ι. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.", με διακριτικό τίτλο ΤΗΛΕΞΥΠ, η οποία αποτελεί την πρώτη εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στην Ελλάδα. Το πρώτο σούπερ μάρκετ ανοίγει το 1969 στο Περιστέρι της Αθήνας και το 1975 προσχωρεί στην επιχείρηση ο μικρότερος αδελφός του Σπύρου και του Γιάννη, Νάσος Σκλαβενίτης. Το 1975 η εταιρεία ξεφεύγει από τα στενά όρια του Περιστερίου, ανοίγοντας μεγάλο κατάστημα στον Πειραιά, στη συνοικία Καμίνια. Το βήμα αυτό είναι μεγάλο και απαιτεί ανάλογα κεφάλαια, γι' αυτό και στο επιχειρηματικό σχήμα που δημιουργείται (ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑΙ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.) θα έχει συμμετοχή,με σημαντικό μερίδιο, ο εφοπλιστής Ανδρέας Ποταμιάνος. Στη συνέχεια, και μέχρι το 1993, η εταιρεία θα ιδρύσει συνολικά 23 καταστήματα, όλα εντός της Αττικής.  

  Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι όσοι εργάζονται στον όμιλο ''Σκλαβενίτης'', δικαιούνται έκπτωση 5% για αγορές ειδών ευρείας κατανάλωσης και 10% για αγορές ειδών οικιακού εξοπλισμού από τα καταστήματα της επιχείρησης.Επίσης,υπάρχουν και οι εξής παροχές:

-Χορήγηση δωροεπιταγών σε όλους τους εργαζομένους της κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

-Χορήγηση δωροεπιταγών ύψους 300 ευρώ για εργαζόμενους που συμπληρώνουν 30 χρόνια στην επιχείρηση

  • Επίδομα γάμου 60 ευρώ για τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης
  • Μηνιαίο επίδομα 50 ευρώ για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους εργαζόμενους
  • Μηνιαίο Επίδομα προϋπηρεσίας στην επιχείρηση (100 ευρώ για 20 ως 30 χρόνια και 150ευρώ για πάνω από 30 χρόνια)
  • Επίδομα θέσης ευθύνης για τα στελέχη της επιχείρησης
  • Την προσθήκη ειδικής άδειας 10 ημερών με αποδοχές, επιπλέον των προβλεπόμενων από τον νόμο, για εργαζόμενους γονείς με παιδιά με ειδικές ανάγκες.
  • Τα ανωτέρω επιδόματα ισχύουν αναλογικά και για τους εργαζομένους μερικής απασχόλησης.
Για θέσεις εργασίας ακολουθήστε τον σχετικό σύνδεσμο,   εδώ!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________