_________________________________________


  Η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) - Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε.είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαιοειδών της Ελλάδας.Δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας, του φυσικού αερίου και της διύλισης και εμπορίας αργού πετρελαίου και σήμερα έχει εξελιχθεί σε βασικό πρωταγωνιστή του κλάδου στην ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

 Από τα κυριότερα περιουσιακά στοιχεία του ομίλου θεωρούνται οι εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων στο νομό Κορινθίας,τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον τεχνολογικών και αποδοτικών διυλιστηρίων,σε διεθνές επίπεδο με υψηλό βαθμό πολυπλοκότητας.

  Τα προϊόντα του πετρελαϊκού ομίλου απευθύνονται στις εξαγωγικές, εσωτερικές δραστηριότητες και στη ναυτιλία.Οι εγχώριες πωλήσεις της εταιρείας αντιστοιχούν στο 30% περίπου του κύκλου εργασιών της, ενώ οι εξαγωγές στο 70%. Τα διυλιστήρια στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας,εγκαινιάστηκαν το 1972. 


Αυτήν την περίοδο,ο όμιλος MOTOR-OIL,έχει θέσεις εργασίας,σε συγκεκριμένες ειδικότητες


  


Δείτε περισσότερα,    εδώ!
  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________