_________________________________________

 


   Η ''Melissa Κίκιζας'' αποτελεί έναν μεγάλο όμιλο εταιρειών, με βασική δραστηριότητα την παραγωγή ζυμαρικών και σιμιγδαλιού,καθώς επίσης και την παραγωγή εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου.Οι κύριες μάρκες ζυμαρικών της εταιρείας είναι οι ''Melissa'', ''Primo Gusto'', ''Stella'', ''Αβέζ'', ''Βλάχα'' και ''Terra Creta'', ενώ η εταιρεία διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία των πολυεθνικών ''Kraft Heinz'' και ''Del Monte'', στην Ελλάδα.

  Το καθετοποιημένο συγκρότημα μύλου-μακαρονοποιείου, το οποίο βρίσκεται στη Λάρισα από το 1974, αποτελεί όχι μόνο από τα πιο σύγχρονα καθετοποιημένα συγκροτήματα μύλου – μακαρονοποιείου στην Ευρώπη, αλλά και το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια. Κατασκευασμένο με προδιαγραφές που ακολουθούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, το συγκρότημα επιτυγχάνει ετήσια παραγωγή που ξεπερνά τους 55.000 τόνους ζυμαρικών, με δυναμικότητα 90.000 τόνων ετησίως. Η συνολική κτηριακή κάλυψη της μονάδας είναι 30.000 τ.μ., με αποθηκευτική χωρητικότητα 10.000 παλετών.Θέσεις εργασίας προκύπτουν τακτικά.
 


Αυτήν την περίοδο,ζητείται προσωπικό σε συγκεκριμένη ειδικότητα,για πλήρη απασχόλησηΔείτε αναλυτικά,ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο,    εδώ!

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________