_________________________________________


 Η ιστορία της Softex,ξεκινάει στο 1936,όπου και ιδρύθηκε στο Βοτανικό. Μέχρι το 1974 το χαρτί Softex έμπαινε σε περισσότερα από τα μισά νοικοκυριά στην Ελλάδα.

Το 1999 η Softex βρέθηκε σε αδιέξοδο και,στο πλαίσιο της ευρύτερης ιδιωτικοποίησης εταιρειών ενταγμένων στον οργανισμό ανασυγκρότησης επιχειρήσεων, πουλήθηκε στην κοινοπραξία New Co..Η κοινοπραξία αποτελούνταν απο τον ιταλικό όμιλο Bolton, την αμερικάνικη επενδυτική εταιρία Goldman Sachs, τις αμερικανικές

συμβουλευτικές εταιρείες Lochridge και Bain αλλά και τον κ. Paolo Forlin, ο οποίος ήταν για χρόνια πρόεδρος της αμερικάνικης χαρτοβιομηχανίας Scott Paper.Οι προσδοκίες όμως για μεγάλα κέρδη στα οποία στόχευαν οι επενδυτές κατέρρευσαν γρήγορα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να αποχωρήσουν.

Το 2016 μετά από διαδοχικές περιπέτειες,ατυχείς διοικήσεις και ιδιοκτήτες, το brand name Softex αγοράζεται από την χαρτοβιομηχανία ''Intertrade Hellas'', μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα.

Η ''Intertrade Hellas'', ιδρύοντας εκ νέου την Softex, ανέλαβε την περαιτέρω ανάπτυξη αυτού του ισχυρού brand name,δίνοντας νέα πνοή σε αυτό, κερδίζοντας ξανά τον ηγετικό ρόλο στην κατηγορία των επώνυμων χαρτιών υγείας στην ελληνική αγορά.

Η σύγχρονη τεχνολογία και το know how της Intertrade Hellas,καθιστούν τα προϊόντα Softex ως κορυφαία σε ποιότητα και απαλότητα στην κατηγορία του οικιακού χαρτιού.
  Οι αγγελίες ενημερώνονται σε πολύ τακτική βάση.Μπορείτε να κλικάρετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση θέλετε,όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης εργασίας και από εκεί,επίσης,μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας!  
ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Εργασία Intertrade , δουλεια Intertrade , Intertrade Jooble
jooble

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτροΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________