_________________________________________

  Το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1960 από την Αγροτική Τράπεζα και την Ένωση αγελαδοτροφικών συνεταιρισμών, της Δυτικής Θεσσαλίας.Αποτελεί μία από τις μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες της χώρας μας.

Συστήθηκε στις 16/11/2012 προερχόμενη από μετατροπή της "κοινοπραξίας ενώσεων αγροτικών συνεταιρισμών Τρικάλων - Καρδίτσας ΣΥΝ.Π.Ε." σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 και 19 του Ν. 4015/2011.

Την επωνυμία δανείζεται από την ομηρική ονομασία της πόλης των Τρικάλων, Τρίκκη.Πρωταρχικός στόχος ήταν και παραμένει η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τα πιστοποιητικά ποιότητας και υγιεινής των προϊόντων: ISO 9001-ISO 22000 (HACCP).Eπεξεργάζεται γάλα αποκλειστικά ντόπιο ελληνικό από συνεταιριζόμενους παραγωγούς, το οποίο συλλέγεται καθημερινά από κτηνοτροφικές μονάδες της Δυτ.Θεσσαλίας πιστοποιημένες για τη μη χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών.

  Στεγάζεται σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 6.000 τ.μ οι οποίες μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: Τμήμα παραλαβής γάλακτος και ποιοτικού ελέγχου.Τμήμα τυροκόμισης, συσκευαστήριο, ψυκτικοί θάλαμοι, τμήμα παραγωγής γιαουρτιού, τμήμα παραγωγής εμφιαλωμένων προϊόντων, τμήμα βιολογικού.

Αυτήν την περίοδο,δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας
 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________