Η Εταιρεία BINGO ιδρύθηκε το 1971 και αρχικά λειτούργησε σαν μικρή βιοτεχνία στην Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη. Πολύ γρήγορα, το 1976 μετεξελίχτηκε σε Βιομηχανία και μεταφέρθηκε σε νέες υπέρ-σύγχρονες -για την εποχή- εγκαταστάσεις στο Γέρακα Αττικής, όπου και λειτουργεί μέχρι σήμερα. Βέβαια από τότε έχουν γίνει αρκετές και σημαντικές επενδύσεις, έτσι σήμερα η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων έχει υπερδεκαπλασιαστεί.

Η Εταιρεία από το 1993 έχει ενταχθεί στον ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ TOTTΗΣ.


Η εταιρεία BINGO από τη δεκαετία του '70, πρωτοπορεί στην Ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό, με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Είναι ευρέως γνωστές οι μάρκες SERENATA, AMARETTI KOUKOUROUKOU, οι οποίες για 40 χρόνια βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας γκοφρέτας στην Ελλάδα. Τα προϊόντα υποστηρίζονται έντονα στην αγορά τόσο με ενέργειες Διαφήμισης σε Τηλεόραση, όσο και με ενέργειες below the line (προβολές, σκαλιέρες, γευστικές δοκιμές, πακέτα προσφοράς κλπ.). Μάλιστα η τελευταία τηλεοπτική διαφήμιση για τη Serenata Double βραβεύτηκε με τον Χρυσό Ερμή στο Ετήσιο Φεστιβάλ Διαφήμισης του 2008. Επίσης, πολύ έντονη είναι η εξαγωγική δραστηριότητα της Εταιρείας BINGO από την εποχή της ιδρύσεώς της, μέχρι σήμερα, πραγματοποιώντας ετησίως εξαγωγές εκατομμυρίων ΕΥΡΩ σε πολλές χώρες του Κόσμου και αποτελώντας το 20% του ετήσιου κύκλου παραγωγής της εταιρείας. 

Αυτήν την περίοδο,ζητούνται από την TOTTIS-BINGO:Πωλητές Μικρής Λιανικής

(ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ: ΠΩΛΗΤΗΣ)

μέλος του Ομίλου Εταιριών ΤΟΤΤΗΣ, με ηγετική θέση στον κλάδο των τροφίμων ενδιαφέρεται, στα πλαίσια της δυναμικής της ανάπτυξης, να προσλάβει Πωλητές Μικρής Λιανικής για το νομό Αττικής.

Η θέση αφορά την πώληση και προώθηση των προϊόντων της εταιρίας σε καταστήματα Μικρής Λιανικής (Περίπτερα,Ψιλικά, Μίνι Μάρκετ,κτλ) στο νομό Αττικής.


Ηλεκτρολόγος Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων(Φλώρινα)

Απαιτήσεις θέσης:

  1. Ελάχιστη εμπειρία σε βιομηχανική παραγωγική μονάδα 4-7 έτη (ιδανικά στον χώρο του τροφίμου)
  2. Πτυχίο Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων (ιδανικά Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος)
  3. Πολύ καλή εξοικείωση με βιομηχανικούς αυτοματισμούς, plc, πνευματικά δίκτυα
  4. Πολύ καλή γνώση ηλεκτρολογικού σχεδίου
  5. Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
  6. Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες

Περισσότερες λεπτομέρειες,δείτε   εδώ!


Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΔΩ!