_________________________________________


  Η εταιρεία ''BINGO'' ιδρύθηκε το 1971 και αρχικά λειτούργησε σαν μικρή βιοτεχνία στην Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη. Πολύ γρήγορα, το 1976 μετεξελίχτηκε σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων και μεταφέρθηκε σε νέες υπέρ-σύγχρονες -για την εποχή- εγκαταστάσεις στο Γέρακα Αττικής, όπου και λειτουργεί μέχρι σήμερα. Βέβαια από τότε έχουν γίνει αρκετές και σημαντικές επενδύσεις, έτσι σήμερα η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων έχει υπερδεκαπλασιαστεί.

Η εταιρεία από το 1993 έχει ενταχθεί στον όμιλο εταιρειών ''Tottis''.


  Η εταιρεία ''BINGO'' από τη δεκαετία του '70, πρωτοπορεί στην ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό, με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Είναι ευρέως γνωστές οι μάρκες ''SERENATA'', ''AMARETTI'', ''KOUKOUROUKOU'', οι οποίες για πολλά χρόνια βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας γκοφρέτας στην Ελλάδα. Τα προϊόντα υποστηρίζονται έντονα στην αγορά τόσο με ενέργειες διαφήμισης, όσο και με ενέργειες below the line (προβολές, σκαλιέρες, γευστικές δοκιμές, πακέτα προσφοράς κλπ.).Επίσης, πολύ έντονη είναι η εξαγωγική δραστηριότητα της ''BINGO'' από την εποχή της ιδρύσεώς της, μέχρι σήμερα, πραγματοποιώντας ετησίως εξαγωγές εκατομμυρίων ευρώ, σε πολλές χώρες του κόσμου και αποτελώντας το 20% του ετήσιου κύκλου παραγωγής της εταιρείας. 
 


Αυτήν την περίοδο ζητείται προσωπικό,σε συγκεκριμένες ειδικότητες,για πλήρη απασχόλησηΔείτε αναλυτικά,    εδώ!Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________