_________________________________________


  Η Θράκη είναι μια ιστορική γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Σήμερα, η σύγχρονη έννοια του όρου υποδηλώνει διεθνώς την περιοχή που εκτείνεται από τον Αίμο στα βόρεια, το Θρακικό πέλαγος στα νότια, τις οροσειρές της Κούλας (Κεντρική Ροδόπη) και της Ρίλας (Δυτική Ροδόπη) στα δυτικά και τη Μαύρη Θάλασσα και την Προποντίδα στα ανατολικά και νοτιοανατολικά αντίστοιχα.

  Περιλαμβάνει την νότια Βουλγαρία (Βόρεια Θράκη), τη βορειοανατολική Ελλάδα (Δυτική Θράκη) και την ευρωπαϊκή Τουρκία (Ανατολική Θράκη). Η περιοχή που ανήκει στην Ελλάδα, αποτελεί το γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης και υπάγεται διοικητικά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η Θράκη ως γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδος, αποτελείται από τρεις νομούς, της Ξάνθης, της Ροδόπης και του Έβρου.

  Η περιοχή της Θράκης βρέχεται από την Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και την Προποντίδα. Στην Τουρκία, η ευρύτερη περιοχή καλείται επίσης ως Ρούμελη (Ρωμυλία).
     Οι αγγελίες ενημερώνονται σε πολύ τακτική βάση.Μπορείτε να κλικάρετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση θέλετε,στους παρακάτω πίνακες αγγελιών,όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης εργασίας και από εκεί,επίσης,μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας!  
ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Εργασία Θράκη , δουλεια Θράκη , Θράκη Jooble
jooble

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:


_________________________________________