Ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης ιδρύθηκε το 1979, από 482 ιδρυτικά μέλη, με έδρα την πόλη των Χανίων. 


Το πρώτο SYN.KA Super market λειτούργησε το 1979 στην οδό Ν. Επισκόπου & Μίνωος στην πόλη των Χανίων. Ήταν ένα μικρό κατάστημα με επιφάνεια 150 τμ και 6 εργαζομένους.

Από τότε ακολούθησε μία συνεχής ανάπτυξη,που επιτεύχθηκε κυρίως επειδή έμεινε πιστός στις βασικές αρχές και αξίες του. Το γεγονός αυτό του έδωσε ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων αλυσίδων super markets ,με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει πρωτίστως στην αγορά των Χανίων και μετέπειτα όλης της Κρήτης.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΣΤΑ LIDL! Ωστόσο, το 2014 ο Συνεταιρισμός με την εξαγορά της αλυσίδας super market Βιδάλης, προχωράει σε μία σημαντική επένδυση που σηματοδοτεί την επέκταση του για πρώτη φορά εκτός Κρήτης.

Με την εξαγορά της Βιδάλης ΑΕ, λειτουργεί μέσω του νέου δικτύου Super Market και Cash & Carry πλέον και σε 16 νέα σημεία στην Τήνο, την Πάρο, την Κάλυμνο, τη Χίο, τη Σαντορίνη, τη Σύρο, τη Μήλο και τη Νάξο.

Σήμερα, τα μέλη του Συνεταιρισμού έχουν ξεπεράσει τα 5.600 και αυξάνονται συνεχώς, τα καταστήματα του SYN.KA είναι πάνω από 50, οι εργαζόμενοι στα SYN.KA είναι πάνω από 1.200, και ο ετήσιος τζίρος του Συνεταιρισμού έχει αγγίξει τα €200 εκατομμύρια €!


 Ενδέχεται αυτήν την περίοδο,η εταιρεία να μην προσλαμβάνει προσωπικό άμεσα,αλλά καλό είναι να υποβάλλετε το βιογραφικό σας και να υπάρχει στα διαθέσιμα της,γιατί μπορεί να είστε από τους πρώτους που να επιλεγείτε,όταν γίνουν προσλήψεις σε προσωπικό.  

 

 Άν θέλετε να εργαστείτε στην εταιρεία,μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες,ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο   εδώ!
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: