Η εταιρεία Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ. είναι η θυγατρική εταιρεία της πολύ μεγάλης καπνοβιομηχανίας Philip Morris International στην Ελλάδα. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων καπνού στην χώρα μας και στα προϊόντα της συγκαταλέγονται πασίγνωστα ονόματα όπως Marlboro, Philip Morris, L&M καθώς και οι ελληνικές μάρκες Assos και Zante. 
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΑΕΔ,   ΕΔΩ!


Η εταιρεία Παπαστράτος συγκεκριμένα, άνοιξε και σας περιμένει (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς αλλά και προσφάτως απόφοιτους) με 90 αμειβόμενες θέσεις για καλοκαιρινή πρακτική (Ιούλιος - Σεπτέμβριος), για να γιορτάσει την 90η επέτειό της στην Ελλάδα. 

Κατά τη διάρκεια αυτού του βιωματικού ταξιδιού, όλοι οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βασικά αναπτυξιακά προγράμματα και παράλληλα να συμμετέχουν σε πραγματικά projects σε όλα τα πεδία όπως: Πωλήσεις, Marketing, Digital, Finance, IT και άλλα.

Οι θέσεις αυτές αφορούν την Αθήνα, εκτός από εκείνες στο κομμάτι των πωλήσεων, που μπορούν να είναι σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Σέρρες, Λάρισα, Βόλο, Καλαμάτα και Ηράκλειο.

Εφόσον λοιπόν ανήκεις στη δεύτερη ομάδα, σε αυτούς δηλαδή που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το «άνοιγμα» για οικονομικούς σκοπούς κι όχι τόσο για ξεσαλώματα και παρτάρες που ομολογουμένως στερηθήκαμε αρκετά, τότε τσέκαρε αυτήν την ευκαιρία κι αν πληροίς τις προϋποθέσεις μην το σκέφτεσαι καν.


Κάντε άμεσα αίτηση,  εδώ! 
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο