_________________________________________

  

  Τα ''super-markets Μασούτης'',έχουν δυνατή παρουσία κυρίως στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη και γύρω περιοχές) με πάνω απο 200 καταστήματα, εκ των οποίων αρκετά από αυτά είναι "πράσινα".Σημαντική επίσης,είναι και η παρουσία στην Αττική,μετά από την εξαγορά της αλυσίδας Προμηθευτική που αριθμούσε 54 καταστήματα εντός Αττικής και 3 στην Άνδρο.  

  

Η εταιρεία ακολουθεί μια πιο σφιχτή τακτική στις προσλήψεις καθώς ζητά από τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν οι ίδιοι το βιογραφικό τους και τις θέσεις εργασίας που μπορούν να αναλάβουν χωρίς ωστόσο η ίδια να αναρτά συγκεκριμένες ειδικότητες που ζητά σε συγκεκριμένα καταστήματα. 

 Από το 1976 ο ''Μασούτης'' συνεχίζει την ανοδική πορεία του. Διατηρεί την ελληνικότητά του και κρατά σταθερά τις αξίες του: φροντίδα, ποικιλία, εξυπηρέτηση, οικονομία, εμπιστοσύνη και ποιότητα.

 Σήμερα η εταιρεία ''Διαμαντής Μασούτης ΑΕ'',διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και σημαντική θέση στον χώρο του λιανικού εμπορίου. Σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarkets.

Έχει πληθώρα θέσεων που απασχολεί, από πωλητές,αποθηκάριους και ταμίες, μέχρι λογιστές,βοηθούς λογιστών,γραμματείς και διάφορους διοικητικούς υπαλλήλους.

  Άν επιθυμείτε να πάρετε μέρος στη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού της εταιρείας ''Μασούτης'', δείτε   εδώ!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________