_________________________________________

  

  Γνωστό περισσότερο για επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα,το έθνος του Λουξεμβούργου(που βρίσκεται ανάμεσα στο Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Γαλλία),είναι μια εξαιρετική χώρα για τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας.

  Ένα άτομο που εργάζεται στη νοσηλευτικήστο Λουξεμβούργο κερδίζει συνήθως περίπου 5.000€. Οι μισθοί κυμαίνονται από 3.050 ευρώ (χαμηλότερος μέσος όρος) έως 9.140 ευρώ (υψηλότερος μέσος όρος, ο πραγματικός μέγιστος μισθός είναι υψηλότερος). 

Θέσεις εργασίας γενικά στο χώρο της υγείας στο Λουξεμβούργο,ανοίγουν πολύ τακτικά.  Το επίπεδο εμπειρίας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τον καθορισμό του μισθού. Φυσικά, όσο περισσότερα χρόνια εμπειρίας,τόσο υψηλότερος είναι ο μισθός.
  Σε γενικές γραμμές, οι εργαζόμενοι στη νοσηλευτική στο Λουξεμβούργο με εμπειρία από δύο έως πέντε χρόνια κερδίζουν κατά μέσο όρο 32% περισσότερα από τους πρωτοετείς και τους νέους σε όλους τους κλάδους και τους κλάδους.
  Οι επαγγελματίες με εμπειρία άνω των πέντε ετών τείνουν να κερδίζουν κατά μέσο όρο 36% περισσότερα από εκείνους με πέντε χρόνια ή λιγότερο εργασιακή εμπειρία.
  Καθώς φτάνει κανείς το όριο των δέκα ετών, ο μισθός αυξάνεται κατά 21% και επιπλέον 14% για όσους έχουν ξεπεράσει το όριο των 15 ετών.Για θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία και κλινικές του Λουξεμβούργου,δείτε αναλυτικά,     εδώ!

  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________