_________________________________________

   Η εταιρεία ''Γαλαξίας'' ξεκίνησε το 1971 από πέντε άτομα, τα οποία συγκέντρωσαν τις οικονομίες τους και άνοιξαν ένα κατάστημα λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών. Το κατάστημα αρχικά πουλούσε απορρυπαντικά και καλλυντικά. Σε δύο μόλις έτη, δηλαδή το 1973, άνοιξαν τα πρώτα σούπερ μάρκετς,με το όνομα ''ΓΑΛΑΞΙΑΣ''.

  Ο εταιρικός τίτλος ήταν ΠΕΝΤΕ Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, το 1982).

  Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας, άνοιξε την ίδια χρονιά και βρισκόταν στα Κάτω Πατήσια. Το 1988, συμμετείχε στην ίδρυση της εταιρείας Οργανισμός Αγορών Α.Ε. (ΟΡΑ Α.Ε.), με τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ TRESCO, ΤΡΟΦΟ, ΑΣΤΗΡ. Η συγκεκριμένη εταιρεία έκλεισε το 2000. 

  Το πρωτοποριακό σύστημα της εταιρείας ήταν ότι έκανε μετόχους τους ίδιους τους υπαλλήλους της. Πιο συγκεκριμένα, όσοι υπάλληλοι της εταιρείας ήταν εργατικοί και έδειχναν ζήλο, από το 1982 που η εταιρεία μετονομάστηκε σε Α.Ε. από Ε.Π.Ε., έγιναν μέτοχοι στην εταιρεία. Αυτό αύξησε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας και της έδωσε τη δυνατότητα να επεκταθεί με ταχείς ρυθμούς.


Αυτήν την περίοδο υπάρχουν θέσεις εργασίας σε συγκεκριμένες ειδικότητες,πλήρους απασχόλησης
Δείτε αναλυτικά,   εδώ!

 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________