Η ΦΑΓΕ είναι μια διεθνής εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων, η οποία ξεκίνησε από την Ελλάδα και έχει πλέον παρουσία στις ΗΠΑ αλλά και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο, σε πάνω από 35 χώρες. Τα προϊόντα που παράγει είναι αμιγώς προϊόντα του γάλακτος, όπως γιαούρτι, γάλα, κρέμες γάλακτος, τυρί και επιδόρπια γάλακτος. Η ΦΑΓΕ έχει τρεις εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και μια εγκατάσταση στις ΗΠΑ. Τα αγαθά που παράγει η εταιρεία διανέμονται σε περίπου 280 αλυσίδες σούπερ μάρκετς παγκοσμίως, ενώ πωλούνται και σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία ή μικρά παντοπωλεία.

 


  Σήμερα περισσότερο από ποτέ, η ΦΑΓΕ εξακολουθεί να δημιουργεί, να πρωτοτυπεί, να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται ραγδαία. Οι ιδέες της παραμένουν φρέσκιες και απολαυστικές. Είναι ιδέες που γεννιούνται μέσα από έρευνα, ενημέρωση και μελέτη γύρω από τις διατροφικές συνήθειες των σύγχρονων ανθρώπων με σκοπό τη δημιουργία νέων γεύσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Όλα όσα γίνονται ακολουθούν πάντα την ίδια αρχή, την ίδια φιλοσοφία, που έχει σαν άξονά της την υπόσχεση της απόλυτης ποιότητας. Την υπόσχεση που έδωσε η ΦΑΓΕ από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της και τηρεί ευλαβικά από τότε.


Αυτήν την περιόδο,υπάρχει θέση εργασίας,σε συγκεκριμένη ειδικότητα,για πλήρη απασχόληση


Δείτε την πλήρη περιγραφή της αγγελίας εργασίας,    εδώ!
 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: