_________________________________________

  Καθαρίστριες είναι οι εργαζόμενες εκείνες που απασχολούνται κατά βάση με την καθαριότητα εντός του σπιτιού. Είναι υπεύθυνες για το καθαρισμό και τη πλήρη τάξη που αφορά το σπίτι, πάντα σε συνεννόηση με το πρόγραμμα του εργοδότη τους.

  Κύριο μέλημά τους είναι η καθαριότητα του σπιτιού,της επιχείρησης,των χώρων εργοστασίου κ.α.. Πιο συγκεκριμένα απασχολούνται στην καθαριότητα των τζαμιών μέσα και έξω από το σπίτι, το σφουγγάρισμα και το σκούπισμα όλων των χώρων, όπως σαλόνι, μπάνιο, υπνοδωμάτια αλλά και μπαλκόνια, βεράντες ή κήπους. Επίσης, οι καθαρίστριες είναι υπεύθυνες για την καθαριότητα των ρούχων, το σιδέρωμά τους αλλά και άλλες δουλειές όπως το ξεσκόνισμα, το μαγείρεμα και τα ψώνια, πάντα σε συνεννόηση και οδηγίες από τον εργοδότη τους. 
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ


  Οι αγγελίες ενημερώνονται σε πολύ τακτική βάση.Μπορείτε να κλικάρετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση θέλετε,στον παρακάτω πίνακα αγγελιών,όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης εργασίας και από εκεί,επίσης,μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας  ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

jooble

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________