_________________________________________


  Το Costa Navarino βρίσκεται στη Μεσσηνία στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, σε ένα από τα πιο παρθένα και μαγευτικά τοπία της Μεσογείου. Η φιλοσοφία του βασίζεται στη γνήσια επιθυμία να προβάλει τη Μεσσηνία, προστατεύοντας και διατηρώντας παράλληλα όχι μόνο τη φυσική ομορφιά της αλλά και μια αξιόλογη πολιτιστική κληρονομιά που εκτείνεται εδώ και 4.500 χρόνια.
  Το Costa Navarino φιλοξενεί επί του παρόντος τέσσερα premium θέρετρα 5 αστέρων, το Mandarin Oriental Costa Navarino , το W Costa Navarino , το The Romanos, a Luxury Collection Resort και το The Westin Resort Costa Navarino , τρία κέντρα σπα, τέσσερα επώνυμα γήπεδα γκολφ 18 οπών, πάνω από 40 χώρους εστίασης, μεγάλη ποικιλία από αθλητικές, υπαίθριες και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και μια σειρά από υπηρεσίες 5 αστέρων. Ο προορισμός εμπλουτίζεται από το Navarino Agora, μια επιμελημένη αγορά και θερμοκοιτίδα τέχνης και πολιτισμού που συνδυάζει ψώνια, φαγητό και διασκέδαση με πολιτιστικά δρώμενα.

Αυτήν την περίοδο,ζητείται προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων,για εργασία πλήρους απασχόλησης
Δείτε την πλήρη περιγραφή των αγγελιών εργασίας,    εδώ!
  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________