_________________________________________

  Η ''Τράπεζα Πειραιώς'' είναι μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας.Για πολλές δεκαετίες λειτούργησε ως ιδιωτική τράπεζα και το 1975 πέρασε υπό κρατικό έλεγχο, όπου και παρέμεινε μέχρι το 1991. Από τον Δεκέμβριο του 1991, που ιδιωτικοποιήθηκε έχει παρουσιάσει μεγάλη ανάπτυξη εργασιών, μεγεθών και δραστηριοτήτων.

  Μετά τις εξαγορές της «υγιούς» ''ΑΤΕbank'', της ''Γενικής Τράπεζας'', των εγχώριων τραπεζικών δραστηριοτήτων των ''Τράπεζας Κύπρου'', ''Cyprus Popular Bank'',''Ελληνικής Τράπεζας'',αλλά και την εξαγορά της ''Millenium Bank'' και της ''Πανελλήνιας Τράπεζας'', το συνολικό ενεργητικό του ''Ομίλου Πειραιώς'',ξεπερνάει τα 100 δις €.

  Η ''Τράπεζα Πειραιώς'' προσφέρει υπηρεσίες στους εξής τομείς: τραπεζικές υπηρεσίες απευθείας προς τον καταναλωτή, μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, αγροτική πίστη, αγορές κεφαλαίου, μισθώσεις (leasing), κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, χρηματοδοτήσεις του ναυτιλιακού τομέα, πράσινη τραπεζική, ηλεκτρονική τραπεζική
  


 

Αυτήν την περίοδο υπάρχει θέσεις εργασίας σε συγκεκριμένες ειδικότητες,για πλήρη απασχόλησηΔείτε περισσότερες πληροφορίες,ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο,   εδώ!ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________