_________________________________________


  Η Pirelli είναι πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Μιλάνο της Ιταλίας, πρώην εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Μιλάνου από το 1922.Η Pirelli έχει αναγνωριστεί ευρέως ως μία από τις καλύτερες μάρκες ελαστικών στον κόσμο από το 1872 που ξεκίνησε την πορεία της στην Ιταλία.Εξαγοράστηκε το 2015 από την ChemChina. Η εταιρεία, η πέμπτη μεγαλύτερη παραγωγός ελαστικών στον κόσμο,είναι παρούσα σε περισσότερες από 160 χώρες, διαθέτει 19 εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο και ένα δίκτυο περίπου 10.000 διανομέων και λιανεμπόρων.Συνήθως, τα ελαστικά συνδυάζονται με μάρκες πολυτελών οχημάτων όπως η Ferrari, η Lamborghini και η Maserati. 


Για θέσεις εργασίας,στην ''Pirelli'',μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας,  εδώ!

  Η Goodyear είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών στον κόσμο. Απασχολεί περίπου 72.000 άτομα και κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 57 εγκαταστάσεις σε 23 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα δύο Κέντρα Καινοτομίας της στο Akron του Οχάιο και στο Colmar-Berg του Λουξεμβούργου προσπαθούν να αναπτύξουν προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας που θέτουν τα πρότυπα τεχνολογίας και απόδοσης για τον κλάδο.


Για θέσεις εργασίας στη ''Goodyear'',δείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας,  εδώ!
  Η Michelin(πλήρες όνομα: SCA Compagnie Générale des Établissements Michelin) είναι γαλλική εταιρεία κατασκευής ελαστικών που εδρεύει στο Κλερμόν-Φεράν. Αποτελεί μία από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελαστικών στον κόσμο.Εκτός από τη μάρκα Michelin, κατέχει επίσης τις μάρκες ελαστικών BFGoodrich, Kleber, Tigar, Riken, Kormoran και Uniroyal (στη Βόρεια Αμερική). 


  Αυτήν την περίοδο υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας στη ''Michelin''.Μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά,στην ιστοσελίδα της εταιρείας,  εδώ!


  Η ''Bridgestone Corporation'' είναι πολυεθνική εταιρεία κατασκευής εξαρτημάτων αυτοκινήτων και φορτηγών που ιδρύθηκε το 1931 από τον Σοτζίρο Ισιμπάσι,στην πόλη της Κουρούμε στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας. Η επωνυμία ''Bridgestone'', προέρχεται από μετάφραση και μεταφορά του Ισιμπάσι, που σημαίνει «πέτρινο γεφύρι» στα ιαπωνικά.

Ο όμιλος Bridgestone έχει πάνω από 141 εγκαταστάσεις παραγωγής σε 24 χώρες.


Για θέσεις εργασίας στην ''Bridgestone'',δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας,  εδώ!


ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________