Η ιστορία της ROLCO ξεκινάει το 1948 όταν ιδρύεται στο Μοσχάτο η πρώτη παραγωγική μονάδα χρωμάτων και απορρυπαντικών με την επωνυμία «ΒΙΑΝΙΛ Χρωματουργεία Μοσχάτου» και αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία στον χώρο των απορρυπαντικών και καθαριστικών.

  Δέκα χρόνια αργότερα η ROLCO παρουσιάζει το πρώτο απορρυπαντικό σε μορφή σκόνης, προϊόν αποκλειστικά δικής της έρευνας και παραγωγής. Το ROL έμελλε να γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο των απορρυπαντικών. Με την πρωτοποριακή, βιοδιασπώμενη σύνθεσή του, γρήγορα καθιερώνεται ως ο πιο έμπιστος βοηθός της Ελληνίδας νοικοκυράς.

  Η εμπειρία, η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η διορατικότητα των ανθρώπων της εταιρείας, επιβεβαιώνονται το 1968 με το AVA, το πρώτο προϊόν καθαρισμού πιάτων σε υγρή μορφή, το πρώτο «καλλυντικό στην κουζίνα σας».Η ίδια εμπειρία και κατάρτιση, σε συνδυασμό με την εμμονή για τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων με στόχο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών, συνεχίστηκε και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, από τους ανθρώπους της ROLCO.Εδώ και δεκαετίες τα προϊόντα της ROLCO βρίσκονται σε κάθε ελληνικό σπίτι και έχουν λύσει τα χέρια των νοικοκυρών, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και ελκυστικές τιμές. 


 Βρείτε διάφορες θέσεις εργασίας,στον παρακάτω πίνακα
ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Εργασία rolco , δουλεια rolco , rolco Jooble
jooble

 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτροΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: