_________________________________________

  Η Λέσβος είναι ελληνικό νησί στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί της Ελλάδας μετά την Κρήτη και την Εύβοια.Διοικητικά ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Βρίσκεται απέναντι από τις τουρκικές ακτές. Είναι εύφορο νησί, κατάφυτο από πευκώνες και ελαιώνες, με έντονες εναλλαγές των τοπίων. Περίπου 11.000.000 ελαιόδενδρα φύονται στη Λέσβο, δημιουργώντας έναν συνεχή, μεγάλο ελαιώνα. Έχει δύο κόλπους από τους οποίους ο μεγαλύτερος είναι ο κόλπος της Καλλονής, φημισμένος για τη σαρδέλα της, και ο μικρότερος είναι ο κόλπος της Γέρας.

  Η Λέσβος βρίθει γεωλογικών μνημείων, καθώς και περιοχών με φυσικό κάλλος και οικολογική αξία. Το μνημείο που ξεχωρίζει στο νησί είναι το Απολιθωμένο Δάσος, το οποίο έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο φυσικό μνημείο (UNESCO World Heritage site). Επιπλέον, το νησί της Λέσβου διαθέτει πλήθος αρχαιολογικών θέσεων και μνημείων, τα οποία με την ομορφιά τους αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες, ζωγράφους, συγγραφείς αλλά και ποιητές.

 Οι αγγελίες ενημερώνονται σε πολύ τακτική βάση.Μπορείτε να κλικάρετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση θέλετε,όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης εργασίας και από εκεί,επίσης,μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας!  
ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

div id="jinf" class="jinformer" style="text-align: left;"> Εργασία Λέσβος , δουλεια Λέσβος , Λέσβος Jooble
jooble


_________________________________________