_________________________________________


Παράδοση στην ποιότητα από το 1948 Η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος παράγει αγνά,ελληνικά παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα από το 1948. Από τις δυναμικότερες ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων και τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες του κλάδου στην Ευρώπη, κατέχει σήμερα στην Ελλάδα εξέχουσα θέση στην παραγωγή τυριών και την πρώτη θέση στις εξαγωγές Φέτας Π.Ο.Π.

Υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην καρδιά της Μακεδονίας
Στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΚΟΛΙΟΣ στο Λιμνότοπο Πολυκάστρου Κιλκίς, με καλυμμένη επιφάνεια 52.000 τμ., επεξεργάζεται το φρέσκο πρόβειο, κατσικίσιο και αγελαδινό γάλα, το οποίο συλλέγει η εταιρεία καθημερινά από επιλεγμένες και ελεγχόμενες κτηνοτροφικές μονάδες της Μακεδονίας και άλλων περιοχών της Ελλάδας.
 Τα προϊόντα ΚΟΛΙΟΣ διανέμονται μέσα από το άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. H ΚΟΛΙΟΣ έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και πραγματοποιεί εξαγωγές σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.Αγγελίες εργασίας,ανακοινώνονται τακτικά.


Αυτή την περίοδο,υπάρχουν θέσεις εργασίας,σε συγκεκριμένες ειδικότητες,για πλήρη απασχόλησηΔείτε αναλυτικά την περιγραφή ,   εδώ!


 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________