Παράδοση στην ποιότητα από το 1948 Η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος παράγει αγνά, ελληνικά παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα από το 1948. Από τις δυναμικότερες ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων και τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες του κλάδου στην Ευρώπη, κατέχει σήμερα στην Ελλάδα εξέχουσα θέση στην παραγωγή τυριών και την πρώτη θέση στις εξαγωγές Φέτας Π.Ο.Π.

Υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην καρδιά της Μακεδονίας
Στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΚΟΛΙΟΣ στο Λιμνότοπο Πολυκάστρου Κιλκίς, με καλυμμένη επιφάνεια 52.000 τμ., επεξεργάζεται το φρέσκο πρόβειο, κατσικίσιο και αγελαδινό γάλα, το οποίο συλλέγει η εταιρεία καθημερινά από επιλεγμένες και ελεγχόμενες κτηνοτροφικές μονάδες της Μακεδονίας και άλλων περιοχών της Ελλάδας. Τα προϊόντα ΚΟΛΙΟΣ διανέμονται μέσα από το άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. H ΚΟΛΙΟΣ έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και πραγματοποιεί εξαγωγές σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.Αγγελίες εργασίας,ανακοινώνονται τακτικά.


Η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ αναζητά ΟΔΗΓΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ για την Περιφέρεια Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας.

Απαραίτητα προσόντα : άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας, κάτοχος ΠΕΙ και κάρτας ψηφιακού ταχογράφου.


Δείτε την πλήρη περιγραφή,   εδώ!


Η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε.-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, με έδρα στο Πολύκαστρο Κιλκίς, θέλοντας να ενισχύσει το τμήμα Marketing, αναζητά για άμεση πρόσληψη ΓΡΑΦΙΣΤΑ (Graphic Designer) 

Λεπτομέρειες,δείτε  εδώ!

 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: