_________________________________________


  Το Κιλκίς είναι πόλη της Μακεδονίας, έδρα του δήμου Κιλκίς και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην Κεντρική Μακεδονία.

  Λίγα χιλιόμετρα νοτίως του σημερινού Κιλκίς, υπήρχε κατά την αρχαιότητα η πόλη Καλλικώς, που τους ρωμαϊκούς χρόνους ονομάστηκε Κάλλικουμ. Από τους κατοίκους του Καλλικού ιδρύθηκε τη βυζαντινή περίοδο πόλισμα, που πήρε την ονομασία Καλκούσι. Την οθωμανική περίοδο η πόλη έγινε έδρα καζά. Τον 19ο αιώνα, όταν ήταν γνωστό ως Κούκους (βουλγαρικά: Кукуш‎‎), αποτέλεσε κέντρο βουλγαρικής δράσης, ενώ η προσπάθεια να δημιουργηθεί εκεί ελληνική κοινότητα απέτυχε.Απέχει 48 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, 66 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και γειτνιάζει με την ελληνο-βορειομακεδονική μεθόριο. Είναι κτισμένη στους πρόποδες του λόφου του Αγίου Γεωργίου, όπου σώζεται η μεταβυζαντινή ομώνυμη εκκλησία του 1830.   Οι αγγελίες ενημερώνονται σε πολύ τακτική βάση.Μπορείτε να κλικάρετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση θέλετε,όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης εργασίας και από εκεί,επίσης,μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας!  ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Εργασία Κιλκίς , δουλεια Κιλκίς

  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΔΩ!


Εγγραφείτε στο newsletter μας:

_________________________________________