Η  εταιρεία  ''Jumbo'' αποτελεί μια μεγάλη ελληνική εταιρεία λιανικού εμπορίου με κύρια αντικείμενα δραστηριότητας τη διανομή παιχνιδιών, παιδικών ρούχων, βιβλίων και χαρτικών, καθώς και εποχικών και διακοσμητικών προϊόντων.

Ιδρύθηκε το 1986 και πλέον αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών στην Ελλάδα με δεκάδες καταστήματα. Εδώ και αρκετά χρόνια γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς διατηρεί δραστηριότητες και στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Συνολικά απασχολεί πάνω από 3.500 εργαζομένους.

Η εταιρεία δίνει έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό της και ιδιαίτερα στους νεότερους ηλικιακά εργαζόμενους. 

  Θέσεις εργασίας στα Jumbo ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας τόσο για τα καταστήματά της στην Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο και τη Βουλγαρία. 

Για κάθε θέση υπάρχει αναλυτική επεξήγηση των καθηκόντων του εργαζόμενου, τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί για να λάβει τη θέση, καθώς και τις παροχές της επιχείρησης προς αυτόν.Γενικά,υπάρχουν στην εταιρεία,θέσεις εργασίας,σε διάφορες ειδικότητες.Οι θέσεις ποικίλλουν από υποδιευθυντή καταστήματος και υπεύθυνο ταμείων, μέχρι HR καταστημάτων,αποθηκάριους, πωλητές,ταμίες και άτομα για πρακτική άσκηση.
Αυτήν την περίοδο,ζητούνται από τα JUMBO,άτομα για στελέχωση διάφορων θέσεων εργασίας,σε

πολλές ειδικότητες
Δείτε την πλήρη περιγραφή,   εδώ!

  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΔΩ!