_________________________________________

  Όλοι οι αλλοδαποί εργαζόμενοι που εισέρχονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,απαιτείται να έχουν βίζα διαμονής και ''κάρτα εργασίας''.Η διαδικασία για έκδοση βίζας είναι σχετικά σύντομη,καθως και η έκδοση της ''κάρτας εργασίας'', η οποία είναι ένα είδος ταυτότητας που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας, αφού το διαβατήριό σας έχει παραδοθεί στον εργοδότη σας.

  Οι βίζες διαμονής ισχύουν για τρία χρόνια και είναι εύκολο να ανανεωθούν.Οι νέοι κάτοικοι θα πρέπει να παραμείνουν στη χώρα για τους πρώτους έξι μήνες της παραμονής τους.

  Το Ντουμπάι είναι μέρος των Η.Α.Ε., η οποία είναι μια συνομοσπονδία των Εμιράτων που περιλαμβάνει επίσης το Άμπου Ντάμπι, το Ατζμάν, τη Φουτζάιρα, το Ρας Αλ-Χάιμα, τη Σάρτζα και την Ουμ Αλ Κουβέιν. Το Άμπου Ντάμπι και το Ντουμπάι είναι οι δύο βασικοί εταίροι και επιχορηγούν τα άλλα Εμιράτα. Όπως και με τα άλλα κράτη του Κόλπου, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στηρίζουν πάρα πολύ την οικονομία των Εμιράτων. 

  Το Ντουμπάι προσπαθεί να εξισορροπήσει την ανάγκη εισαγωγής ξένου εργατικού δυναμικού με τα συμφέροντα του τοπικού πληθυσμού.

  Όταν σας προσφερθεί μια θέση εργασίας,είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπογράψετε μια σύμβαση ή τουλάχιστον μια επιστολή συμφωνίας.

  Αυτό θα περιέχει τους όρους απασχόλησης και ίσως περιλαμβάνει μια λεπτομερή περιγραφή της θέσης εργασίας, που θα αναφέρει τις ευθύνες και τα πρότυπα απόδοσης. Κατά την άφιξή σας στο Ντουμπάι, ζητήστε να επισημοποιηθεί αυτό το έγγραφο, με επίσημη έκδοση του στα αραβικά, καθώς αυτό έχει νομική επικράτηση έναντι μιας σύμβασης γραμμένης σε ξένη γλώσσα. Μια προφορική συμφωνία είναι δυνατή, αλλά μια γραπτή συμφωνία είναι, φυσικά,προτιμότερη.

   Αυτήν την περίοδο,υπάρχουν θέσεις εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,σε διάφορες ειδικότητες.Μπορείτε να δείτε αγγελίες εργασίας στον παρακάτω πίνακα και κλικάροντας σε οποιαδήποτε από αυτές,να δείτε περισσότερες πληροφορίες jobs
jooble

 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________