Η ΕΛΤΑ Courier είναι ανώνυμη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών - courier services. Είναι μέλος του Ομίλου ΕΛ.ΤΑ. (Ελληνικά Ταχυδρομεία) και αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ, της πρώτης υπηρεσίας courier στην Ελλάδα που άρχισε να προσφέρεται στην αγορά,το 1986. Σήμερα, με πείρα 30 και πλέον χρόνων, σύγχρονη αντίληψη οργάνωσης και λειτουργίας και εξειδικευμένο προσωπικό,έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων επιχειρήσεων και καταναλωτών χάρη στις ευέλικτες υπηρεσίες της και τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε αντικειμένου, σε οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα και τον κόσμο.

  Καθιερώθηκε στην ταχυδρομική αγορά γιατί θέλει και μπορεί να ανταποκρίνεται με σχέδιο, πρόγραμμα, αξιοπιστία και ευέλικτες υπηρεσίες και λύσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών της, αποτέλεσμα της δημιουργικής προσπάθειας και απόδοσης των ανθρώπων της.
Αυτήν την περίοδο,ζητείται από τα ΕΛΤΑ-Courier,διανομέας,για εργασία πλήρους απασχόλησης


Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες,  εδώ!


ΕΤΑΙΡΕΙΑ ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier στα Βριλήσσια ζητά άμεσα να προσλάβει συνεργάτες για το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Ανεση στην επικοινωνία και καλή χρήση του προφορικού λόγου
  • Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση του πελάτη
  • Γνώση Η/Υ
  • Ευελιξία ωραρίου
  • Ομαδικό πνεύμα


Πληροφορίες  εδώ!ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ζητείται από ΕΛΤΑ Courier, με δίπλωμα για αυτοκίνητο, για τις περιοχές Κολωνάκι, Εξάρχεια, πλήρης απασχόληση, ασφάλιση & bonus αποδοτικότητας.

Λεπτομέρειες  εδώ!


  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: