_________________________________________


  Η ΕΛΤΑ Courier είναι ανώνυμη εταιρεία που ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των ταχυμεταφορών - courier services. Είναι μέλος του Ομίλου ΕΛ.ΤΑ. (Ελληνικά Ταχυδρομεία) και αποτελεί συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ, της πρώτης υπηρεσίας courier στην Ελλάδα που άρχισε να προσφέρεται στην αγορά,το 1986. Σήμερα, με πείρα 30 και πλέον χρόνων, σύγχρονη αντίληψη οργάνωσης και λειτουργίας και εξειδικευμένο προσωπικό,έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων επιχειρήσεων και καταναλωτών χάρη στις ευέλικτες υπηρεσίες της και τη γρήγορη και αξιόπιστη ταχυμεταφορά οποιουδήποτε αντικειμένου, σε οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα και τον κόσμο.

  Καθιερώθηκε στην ταχυδρομική αγορά γιατί θέλει και μπορεί να ανταποκρίνεται με σχέδιο, πρόγραμμα, αξιοπιστία και ευέλικτες υπηρεσίες και λύσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών της, αποτέλεσμα της δημιουργικής προσπάθειας και απόδοσης των ανθρώπων της.


Αυτήν την περίοδο,ζητούνται από τα ΕΛΤΑ-Courier,άτομα για εργασία,σε διάφορες περιοχές

Δείτε αναλυτικά την περιγραφή των αγγελιών εργασίας, ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο,  εδώ!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________