Η Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1963 από την ΑΤΕ και τις 6 Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου.Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές γαλακτοκομικές μονάδες από άποψη οικονομικών μεγεθών και είναι η κορυφαία εξαγωγική εταιρεία 

στο τομέα των τυροκομικών προϊόντων.

 Τα ιδιόκτητα οικόπεδα της εταιρείας ανέρχονται σε 174.530 τ.μ.. Εκεί υπάρχουν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας, συμπεριλαμβανόμενων και των σταθμών συγκέντρωσης και πρόψυξης γάλακτος. 

 Η εταιρεία εφαρμόζει το σύστημα ελέγχου διαδικασιών HACCP και είναι πιστοποιημένη για όλα τα στάδια της παραγωγικής της διαδικασίας σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001/2000 και τα συστήματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων BRC και IFS 

  Η ΔΩΔΩΝΗ προμηθεύεται γάλα από 6.000 παραγωγούς - κτηνοτρόφους, συναλλάσσεται με 350 προμηθευτές και 1200 πελάτες, ενώ απασχολεί πάνω από 150 μόνιμους εργαζομένους, 240 εποχιακούς και 90 παραλήπτες γάλακτος, παίζοντας έτσι έναν καθοριστικό ρόλο στην οικονομική δραστηριότητα των Ιωαννίνων και γενικότερα της περιφέρειας Ηπείρου.


Αυτή την περίοδο,ζητούνται:
Μηχανοτεχνίτης

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα ενσωματωθεί στο τμήμα των μηχανοτεχνιτών της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης του εργοστασίου και θα συμμετέχει στην υλοποίηση της προληπτικής και επεμβατικής συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού του εργοστασίου και θα είναι υπεύθυνος για την τήρηση του απαιτούμενου αποθέματος ανταλλακτικών.

Επιθυμητό προφίλ υποψηφίων:

  • Άδεια αρχιτεχνίτη ή εργοδηγού μηχανικού 2ης (ή ανώτερης) ειδικότητας ή πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού ΤΕΙ
  • Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών σε βιομηχανικό περιβάλλον στη συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού. Επιθυμητή η εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους σε αντίστοιχη θέση σε βιομηχανία γάλακτος.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Δυνατότητα εργασίας σε εναλλασσόμενες βάρδιες.
  • Επιθυμητή η γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  • Αίσθημα ευθύνης, συνέπειας, ακεραιότητας και πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας.

Θερμαστής

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα ενσωματωθεί στο τμήμα του λεβητοστασίου της Διεύθυνσης Τεχνικής Υποστήριξης του εργοστασίου και θα υποστηρίζει τα εξής καθήκοντα:

  • Παρακολούθηση και διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας: α) του μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής και διανομής θερμικής ενέργειας του λεβητοστασίου και β) του μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής και επεξεργασίας πεπιεσμένου αέρα.
  • Προληπτική και επεμβατική συντήρηση: α) του μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής και διανομής θερμικής ενέργειας του λεβητοστασίου και β) του μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής και επεξεργασίας πεπιεσμένου αέρα.
  • Τήρηση απαιτούμενου αποθέματος ανταλλακτικών.Για περισσότερες λεπτομέρειες και υποβολή αιτήσεων,δείτε   εδώ!
 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΔΩ!