_________________________________________

  

   Η Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1963 από την ΑΤΕ και τις 6 Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου.Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές γαλακτοκομικές μονάδες από άποψη οικονομικών μεγεθών και είναι η κορυφαία εξαγωγική εταιρεία στο τομέα των τυροκομικών προϊόντων.

 Τα ιδιόκτητα οικόπεδα της εταιρείας ανέρχονται σε 174.530 τ.μ.. Εκεί υπάρχουν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας, συμπεριλαμβανόμενων και των σταθμών συγκέντρωσης και πρόψυξης γάλακτος. 

  Η ΔΩΔΩΝΗ προμηθεύεται γάλα από 6.000 παραγωγούς - κτηνοτρόφους, συναλλάσσεται με 350 προμηθευτές και 1200 πελάτες, ενώ απασχολεί πάνω από 150 μόνιμους εργαζομένους, 240 εποχιακούς και 90 παραλήπτες γάλακτος, παίζοντας έτσι έναν καθοριστικό ρόλο στην οικονομική δραστηριότητα των Ιωαννίνων και γενικότερα της περιφέρειας Ηπείρου.


  

  Οι αγγελίες ενημερώνονται σε πολύ τακτική βάση.Μπορείτε να κλικάρετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση θέλετε,όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης εργασίας και από εκεί,επίσης,μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας!  

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Εργασία δωδωνη , δουλεια δωδωνη , δωδωνη Jooble
jooble

 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΔΩ!


_________________________________________