Η Barilla Ελλάς Α.Ε., γνωστή με την εγχώρια εμπορική της ονομασία MISKO, είναι μια ελληνική εταιρεία

τροφίμων, που ανήκει στον Ιταλικό όμιλο ζυμαρικών Barilla, που παράγει και πωλεί ζυμαρικά στην Ελλάδα. Επίσης εξυπηρετεί άλλα μέρη του κόσμου, ιδιαίτερα την ελληνική διασπορά.

 Η MISKO, ο μεγαλύτερος παραγωγός ζυμαρικών στην Ελλάδα, ιδρύθηκε στον Πειραιά το 1927, από τις Οικογένειες Μιχαηλίδη και Κωνσταντινή, εξού και η επωνυμία MISKO και αποκτήθηκε από τη Barilla το 1991, που πωλούσε ζυμαρικά και σάλτσες της Barilla κατά μήκος της δικής της σειράς προϊόντων. Το 2000, η ​​εταιρεία δημιούργησε μια νέα μονάδα παραγωγής στην Βοιωτία, η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

 

  Η εταιρεία έχει έδρα στην Ιταλία, αλλά έχει πολλά εργοστάσια στην Ιταλία, ένα εργοστάσιο στην Ελλάδα και δύο στις ΗΠΑ. Η εταιρεία παράγει 4000 τόνους ζυμαρικών ετησίως, σε 120 διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Εκτός από ζυμαρικά, η εταιρεία παράγει και ψωμί και μάλιστα είναι ο μεγαλύτερος παρασκευαστής ενός συγκεκριμένου ψωμιού σκανδιναβικού τύπου.Ανοίγει συχνά θέσεις εργασίας,καθώς οι δραστηριότητές της,επεκτείνονται διαρκώς.

 Στην Ελλάδα η Barilla έχει εξαγοράσει την ελληνική εταιρεία Misko.Οι υπάλληλοι της είναι περίπου 18.000,ενώ τα έσοδά της αγγίζουν ετησίως πάνω από τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ.  


  Αυτήν την περίοδο,υπάρχει θέση εργασίας,σε συγκεκριμένη ειδικότητα,για πλήρη απασχόληση
Δείτε την πλήρη περιγραφή της αγγελίας εργασίας,  εδώ! Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: