_________________________________________

  Τραπεζοκόμος μαζικής εστίασης είναι ο/η εργαζόμενος σε ιδρύματα, λέσχες, οργανισμούς, νοσοκομεία, στρατόπεδα, σχολές, κλπ, που η προσφορά της εστίασης δεν αποτελεί τον πρωταρχικό σκοπό, και ο οποίος διανέμει και σερβίρει εδέσματα και ροφήματα, σύμφωνα με ειδικούς κανόνες, οδηγίες και τεχνικές. Ως προς τη δραστηριότητα ο Τραπεζοκόμος Μαζικής Εστίασης:

 • προετοιμάζει τη διαδικασία σερβιρίσματος των γευμάτων

 • σερβίρει τα εδέσματα και εξυπηρετεί τους τροφίμους κατά τη διάρκεια λήψης των γευμάτων

• αποκαθιστά τους χώρους εστίασης και τακτοποιεί τον εξοπλισμό και τα σκεύη. 

  Αποτελεί μέρος του διοικητικού-βοηθητικού προσωπικού του οργανισμού και βασικός του σκοπός είναι η σίτιση των ατόμων, εφαρμόζοντας τους κανόνες σερβιρίσματος και τις οδηγίες των διατροφολόγων και των διαιτολόγων.   Οι τραπεζοκόμοι στο πλαίσιο της δουλειάς τους, έρχονται σε άμεση επαφή με άτομα διαφορετικών αναγκών και ειδικών ομάδων (π.χ. ασθενείς, ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους, παιδιά κ.α) γι' αυτό και η αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών απαιτεί ποιότητα και ειδικές δεξιότητες και γνώσεις στον τομέα των επισιτιστικών υπηρεσιών.
  Αυτήν την περίοδο,υπάρχουν θέσεις εργασίας για τραπεζοκόμους από δημόσια νοσοκομεία,μαιευτήρια,ιδιωτικές κλινικές κ.α.,για πλήρη απασχόληση
Δείτε αναλυτικά,   εδώ!
ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

stellenangebote, jobs, arbeit, jobsuche, jooble
jooble

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: _________________________________________