_________________________________________

  Όπως προσδιορίζεται ο όρος αυτός και από την ερμηνεία του, χρησιμοποιείται κυρίως στον χαρακτηρισμό σημαντικών προσώπων που μετακινούνται σε χώρους που πιθανόν να μην είναι γνωστοί και ν΄ απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προσοχή ή ταχύτερη διευκόλυνση. Συνήθως τέτοιοι χώροι μπορεί να είναι ειδικές αίθουσες, αίθουσα V.I.P., αεροδρομίων, τουριστικών λιμένων, μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων κ.α..

  Ό όρος αυτός πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα στη δεκαετία του 1960, όταν η «τράνζιτ» διέλευση υψηλόβαθμων προσώπων από το αεροδρόμιο του Ελληνικού άρχισε ν΄ αυξάνει με την αλματώδη τότε ανάπτυξη των αεροπορικών συγκοινωνιών.


ΟΔΗΓΟΙ σοβαροί με εμπειρία στον χώρο του Transfer για μόνιμη συνεργασία, δρομολόγια τουριστών στην Αθήνα και εκδρομές εκτός Αθήνας, καλές απολαβές και μπόνους, προαπαιτούμενο γνώση Αγγλικών και όρεξη για εργασία, τα βιογραφικά με φωτογραφία. Προσόντα:

  • Λευκο ποινικό μητρώο
  • Καλή γνώση Αγγλικών 
 Γραφείο μεταφοράς προσώπων αναζητά άτομα για εργασία ως οδηγοί μεταφοράς vip προσώπων,με προϋπηρεσία στον τομέα transfer ή Limo για μόνιμη απογευματινή εργασία με έναρξη στις 15:00.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Δίπλωμα Β' κατηγορίας ή ανώτερης
  • Καλή γνώση αγγλικών και Smartphone
  • Λευκό ποινικό μητρώο

Δείτε περισσότερες πληροφορίες,ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο,  εδώ!

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________