_________________________________________


  Η Easy Mail ιδρύθηκε από μία ομάδα στελεχών με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ταχυμεταφορών, έχοντας επιτυχημένη πορεία στις μεγαλύτερες εταιρίες courier της Ελλάδας. Στόχος ήταν η δημιουργία μιας σύγχρονης και ευέλικτης εταιρίας που θα κατάφερνε σύντομα να καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες του χώρου. 

  Παράλληλα έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις για την ανάπτυξη ενός πρωτοποριακού μηχανογραφικού συστήματος διαχείρισης και παρακολούθησης των αποστολών που παρέχει την δυνατότητα on line παρακολούθησης των αποστολών και παροχής αδιάλειπτης πληροφόρησης σε όλα τα στάδια της μεταφοράς.

  Για την προώθηση των αποστολών στην υπόλοιπη Ελλάδα έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα δίκτυα ταχυμεταφορών καλύπτοντας περισσότερα από 200 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Αυτήν την περίοδο ζητούνται οδηγοί για οχήματα,υπάλληλοι γραφείου και συσκευασίας κ.α.,για πλήρη απασχόληση

Η Easy Mail A.E. εταιρεία ταχυμεταφορών του ομίλου Βεϊνόγλου, ζητά εσωτερική υπάλληλο γραφείου για  υποκατάστημά της,για θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Ωράριο εργασίας : 12.00 - 20.00

Απαραίτητα Προσόντα

  • Εμπειρία σε ανάλογη θέση
  • Γνώση Αγγλικών
  • Γνώση χειρισμού Η/Υ και Excel 


Δείτε την πλήρη περιγραφή των αγγελιών εργασίας,      εδώ!

 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________