_________________________________________


  Το 1969,ο επιχειρηματίας Ιωάννης Μιχαϊλίδης, πρόσθεσε ακόμη ένα νέο πεδίο στην επιχειρηματική δραστηριότητα της τότε εταιρείας του, ''ΕΒΙΕ Μιχαϊλίδης'': δημιούργησε την πρώτη γραμμή παραγωγής κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα, με την επωνυμία ''Μπάρμπα-Στάθης''.

  Τα νέα προϊόντα έφεραν το χαρακτηριστικό λογότυπο με τον αγρότη με το παχύ μουστάκι και το ψάθινο καπέλο που κρατά στα χέρια του το καλάθι με τα λαχανικά. Το εμπορικό σήμα με τον συμπαθή αγρότη είχε σαν έμπνευσή του το αλφαβητάρι της α' τάξης του δημοτικού σχολείου. Έκτοτε το σήμα πέρασε από «λίφτινγκ» αρκετές φορές με αλλαγές σε μικρές λεπτομέρειες,αλλά με τα βασικά χαρακτηριστικά αναλλοίωτα.

  Από το ξεκίνημα της λειτουργίας του,ο ''Μπαρμπα-Στάθης'', στηρίζει συνεχώς την ελληνική οικονομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα. Μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας, που εφάρμοσε πρώτος στην Ελλάδα, συνεργάζεται με περισσότερους από 1.000 Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι καλλιεργούν πάνω από 30.000 στρέμματα ελληνικής γης.Αποτελεί,εδώ και πολλά χρόνια,μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής λαχανικών και έχει έντονη δραστηριότητα και σε χώρες του εξωτερικού.

Θέσεις εργασίας,ανοίγουν τακτικά.


  Αυτήν την περίοδο,ζητείται από τη βιομηχανία τροφίμων ''ΜπαρμπαΣτάθης'' προσωπικό σε διάφορες ειδικότητες,όπως εργάτες παραγωγής,οδηγοί,υπάλληλοι γραφείων κ.α.,για πλήρη απασχόλησηΔείτε αναλυτικά,στην ιστοσελίδα της εταιρείας,      εδώ!


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________