_________________________________________

  Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE, 100% θυγατρική του Ομίλου OLYMPIA, δραστηριοποιείται για τρεις δεκαετίες στη διεθνή αγορά αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας, έχοντας εξειδίκευση στην ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση συσσωρευτών για βιομηχανικές, προηγμένες και ειδικές εφαρμογές. 

  Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia, με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, αποτελεί πλέον έναν Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε 11 χώρες με πολλές διαφορετικές εταιρείες.

  Με γνώμονα πάντα την επιχειρηματική αριστεία, ο Όμιλος Olympia ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 1980 και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον και σε όλες τις αγορές όπου έχει παρουσία, έχοντας ως βασικές αρχές την προσήλωση, τη δημιουργικότητα και την πίστη στη φιλοσοφία του επιχειρείν.


Αυτήν την περίοδο,υπάρχουν θέσεις εργασίας,σε συγκεκριμένες ειδικότητες,για πλήρη απασχόλησηΔείτε περισσότερες λεπτομέρειες,      εδώ!


   Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________