_________________________________________


  Ο σταθμός υπεραστικών λεωφορείων Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» , γνωστός και ως σταθμός υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ Μακεδονίας , είναι ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων της Θεσσαλονίκης , Ελλάδα και ο μεγαλύτερος τερματικός σταθμός λεωφορείων στην Ελλάδα. Βρίσκεται μόλις 5 χλμ από το κέντρο της πόλης στη Μενεμένη.

Η κατασκευή ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1996 και άνοιξε για το κοινό τον Σεπτέμβριο του 2002. Εξυπηρετεί περίπου 20 με 25 χιλιάδες επιβάτες και 800 αναχωρήσεις πούλμαν την ημέρα προς διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς και ορισμένα δρομολόγια προς Αλβανία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Γερμανία και Τουρκία. Συνδέεται με την υπόλοιπη πόλη μέσω του ΟΑΣΘ , ο οποίος εκτελεί περίπου 120 λεωφορεία την ώρα.

Αυτήν την περίοδο,υπάρχουν θέσεις εργασίας σε συγκεκριμένες ειδικότητες,για πλήρη απασχόληση όπως αποθηκάριοι,φορτωτές,πωλητές-πωλήτριες,υπάλληλοι καταστημάτων κ.α.. 


Δείτε την πλήρη περιγραφή των αγγελιών εργασίας,   εδώ!  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________