_________________________________________

  Η ΕΛΙΝΟΙΛ ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με ένα πανελλαδικό δίκτυο 580 πρατηρίων.

  Συγχρόνως εδώ και δεκαετίες κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του εφοδιασμού των βιομηχανικών μονάδων με καύσιμα και λιπαντικά.

  Παράλληλα, δραστηριοποιείται με σημαντικές επενδύσεις σε όλες τις μαρίνες της Ελλάδος στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, αλλά και στην εξυπηρέτηση της ποντοπόρου ναυτιλίας με λιπαντικά.

  Εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό οικιών και κτηρίων με πετρέλαιο θέρμανσης, διαθέτοντας έναν ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων για τον σκοπό αυτό.Με γνώμονα την υπεύθυνη λειτουργία απέναντι στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία, η ΕΛΙΝΟΙΛ αναπτύσσεται παραμένοντας συνεπής στις αρχές της για πρωτοπορία, ήθος, αξιοπιστία και κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών και καυσίμων. Ανταποκρινόμενη άριστα στη δέσμευσή της αυτή, η ΕΛΙΝΟΙΛ αποτελεί σήμερα πρώτη επιλογή για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις που θέλουν μια σοβαρή πρόταση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας. 

Η ΕΛΙΝΟΙΛ διαθέτει τρεις θυγατρικές την ελίν Ναυτική, ελίν Σταθμοί, ελίν Τεχνική.
Αυτήν την περίοδο,ζητείται προσωπικό σε συγκεκριμένες ειδικότητες,πλήρους απασχόλησης


Δείτε αναλυτικά,στην ιστοσελίδα της εταιρείας,   εδώ!
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________