_________________________________________


  Η Aegean Airlines, γνωστή και ως ''Αεροπορία Αιγαίου'' είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα (σε εξυπηρετούμενους επιβάτες, αεροσκάφη και προορισμούς) και εθνικός αερομεταφορέας της χώρας. Ιδρύθηκε το 1987 ως ''Aegean Aviation'' και έχει την βάση της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", ενώ χρησιμοποιεί σαν δευτερεύουσες βάσεις της τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης "Μακεδονία" και τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας. Πήρε το όνομά της από το Αιγαίο Πέλαγος. Το όνομα της εταιρείας σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Αιγαιακές Αερογραμμές".

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει ανοιχτή θέση εργασίας " Ελεγκτής Συντήρησης ", στο Κέντρο Ελέγχου Συντήρησης. Ως Ελεγκτής Συντήρησης θα είστε υπεύθυνος για τον αποτελεσματικό συντονισμό των απαιτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air Line/Base Maintenance, ώστε όλες οι ενέργειες συντήρησης, προγραμματισμένες και μη, να εκτελούνται έγκαιρα, αποτελεσματικά και χωρίς προβλήματα. Εάν είστε λάτρης της αεροπορίας και θέλετε να γίνετε μέλος μιας ομάδας υψηλής εξειδίκευσης που διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη συντήρηση της αεροπορίας, αυτός ο ρόλος είναι για εσάς.


«Συντονιστής Ψηφιακής Απόδοσης» στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου μας. Ως Συντονιστής Ψηφιακής Απόδοσης, θα συνεργαστείτε με συναδέλφους και εξωτερικούς συνεργάτες για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των ψηφιακών μέσων επί πληρωμή, την προβολή στο διαδίκτυο, την αφοσίωση των χρηστών και την ανάλυση των αποτελεσμάτων της καμπάνιας. Αν θέλετε να βελτιώσετε τις ψηφιακές καμπάνιες επί πληρωμή μέσα σε μια ομάδα οπαδών του ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε αυτός ο ρόλος είναι για εσάς!

«Ελεγκτής Τιμολογίων Επίγειας Λειτουργίας» , στο τμήμα Εμπορικών Συμφωνιών. 

Ως ελεγκτής τιμολογίων εδάφους, θα είστε υπεύθυνοι για την επεξεργασία και τον έλεγχο της επίγειας εξυπηρέτησης και των τιμολογίων αεροδρομίου στο σύστημα διαχείρισης συμβολαίων, διασφαλίζοντας την ακρίβεια τιμολόγησης. Θα ταιριάξετε τέλεια εάν θέλετε να συνεργάζεστε στενά με μια ομάδα υψηλής ειδίκευσης λάτρεις της αεροπορίας και να διαδραματίζετε καθοριστικό ρόλο στην ομαλή καθημερινή λειτουργία του τμήματος.  


  


Δείτε την πλήρη περιγραφή των αγγελιών εργασίας,στην ιστοσελίδα της εταιρείας,      εδώ!


Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________