_________________________________________

Η βιομηχανία μπισκότων και ειδών διατροφής Ευάγγελος Ι. Παπαδόπουλος είναι ελληνική ανώνυμη εταιρεία τροφίμων που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1922 από την οικογένεια Παπαδοπούλου. Είναι ευρύτερα γνωστή για τα μπισκότα της (με γνωστότερα στην ελληνική αγορά τα Πτι-μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice και Digestive), αλλά και για τα είδη διατροφής της (Ψωμί, φρυγανιές, κριτσίνια και μπάρες δημητριακών).

Η εταιρεία διατηρεί σήμερα τέσσερα εργοστάσια και βιομηχανίες στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο και στα Οινόφυτα.


Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., μια σύγχρονη Βιομηχανία Τροφίμων που κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά των μπισκότων και των αρτοσκευασμάτων, επιθυμεί να προσλάβει:

προσωπικό σε συγκεκριμένη ειδικότητα,για πλήρη απασχόληση,για το εργοστάσιο Αθηνών

  • Διασφαλίζει τη σωστή λειτουργία της Παραγωγής στα πλαίσια της βάρδιας του
  • Στοχεύει στην επίτευξη των στόχων παραγωγικότητας σε συνδυασμό με ποιοτικό αποτέλεσμα όσον αφορά στην ασφάλεια του προϊόντος, στην ομαλή ροή του προγράμματος παραγωγής και στη βέλτιστη και ασφαλή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στη βάρδια του
  • Συμπληρώνει τα reports παραγωγής (αναλώσεις α' υλών, προϊόντα, χρόνοι)

Ελεγκτής Ποιότητας - Εργοστασίου Οινοφύτων

Ο ρόλος:

  • Αποτελεί μέλος της ομάδας Ποιότητας του εργοστασίου και αναφέρεται στον Προϊστάμενο Ποιότητας
  • Ελέγχει την τήρηση των διαδικασιών Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα που εφαρμόζει η εταιρεία
  • Είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο ποιότητας και την τήρηση των προδιαγραφών των εισερχομένων υλικών (Α' Υλών & Υλικών Συσκευασίας)


Δείτε περισσότερα,   εδώ!

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________