_________________________________________


  Το 1969,ο επιχειρηματίας Ιωάννης Μιχαϊλίδης, πρόσθεσε ακόμη ένα νέο πεδίο στην επιχειρηματική δραστηριότητα της τότε εταιρείας του, ''ΕΒΙΕ Μιχαϊλίδης'': δημιούργησε την πρώτη γραμμή παραγωγής κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών στην Ελλάδα, με την επωνυμία ''Μπάρμπα-Στάθης''.

  Τα νέα προϊόντα έφεραν το χαρακτηριστικό λογότυπο με τον αγρότη με το παχύ μουστάκι και το ψάθινο καπέλο που κρατά στα χέρια του το καλάθι με τα λαχανικά. Το εμπορικό σήμα με τον συμπαθή αγρότη είχε σαν έμπνευσή του το αλφαβητάρι της α' τάξης του δημοτικού σχολείου. Έκτοτε το σήμα πέρασε από «λίφτινγκ» αρκετές φορές με αλλαγές σε μικρές λεπτομέρειες,αλλά με τα βασικά χαρακτηριστικά αναλλοίωτα.

  Από το ξεκίνημα της λειτουργίας του,ο ''Μπαρμπα-Στάθης'', στηρίζει συνεχώς την ελληνική οικονομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα. Μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας, που εφάρμοσε πρώτος στην Ελλάδα, συνεργάζεται με περισσότερους από 1.000 Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι καλλιεργούν πάνω από 30.000 στρέμματα ελληνικής γης.Αποτελεί,εδώ και πολλά χρόνια,μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής λαχανικών και έχει έντονη δραστηριότητα και σε χώρες του εξωτερικού.

Θέσεις εργασίας,ανοίγουν τακτικά.


Υπεύθυνο Βάρδιας για την ομάδα της Διεύθυνσης Logistics στις εγκαταστάσεις μας στη ΒΙΠΕ Σίνδου - Θεσσαλονίκη.
Η συγκεκριμένη θέση αναφέρεται στον Προϊστάμενο Αποθήκης και στόχος είναι ο συντονισμός των εργαζομένων της αποθήκης, ώστε να διασφαλιστεί η έγκαιρη και ακριβής εκτέλεση των δραστηριοτήτων της αποθήκης.

Προσωπικό σε συγκεκριμένη ειδικότητα,στις εγκαταστάσεις μας στη Λάρισα. Οι αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνουν την εύρυθμη και σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας λειτουργία του εξοπλισμού του εργοστασίουΕργάτες αποθήκης - Pickers για την ομάδα της Διεύθυνσης Logistics στις εγκαταστάσεις μας στη ΒΙΠΕ Σίνδου Θεσσαλονίκης.
Η συγκεκριμένη θέση αναφέρεται στον Προϊστάμενο Αποθήκης και στόχος είναι η σωστή διεκπεραίωση και δρομολόγηση των παραγγελιών, βάσει των εταιρικών διαδικασιών.

  


• Δυνατότητα επαγγελματικής & μισθολογικής εξέλιξης 
• Συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση 
• Δωρεάν μετακίνηση εργαζομένων με εταιρικά μέσα
• Φιλικό περιβάλλον εργασίας     

Δείτε αναλυτικά,στην ιστοσελίδα της εταιρείας,      εδώ!


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________