Η Vicko σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον τομέα των ειδών οικιακής χρήσης και διακόσμησης και ένα εδραιωμένο brand που έχει κάνει πράξη το μότο «αξίζει, δεν κοστίζει», το οποίο εκφράζεται με συνέπεια από το 2011. Με σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές και αφοσίωση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, η Vicko εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της, αναβαθμίζοντας την ποιότητά τους και καθιστώντας τα προσβάσιμα και προσιτά σε όλους.
Εκτός από ένα αναγνωρισμένο brand, άρρηκτα συνδεδεμένο πλέον με το σπίτι, η Vicko είναι το «δεύτερο σπίτι» για περισσότερους από 300 εργαζόμενους, που έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν επαγγελματικά σε ένα περιβάλλον σταθερότητας και αξιοπιστίας, θεμελιώνοντας σχέσεις αμοιβαιότητας και εμπιστοσύνης. Με αυτή την ανθρωποκεντρική προσέγγιση στον πυρήνα της φιλοσοφίας της, η Vicko οραματίζεται την ανάπτυξη και εκτός ελληνικών συνόρων, δημιουργώντας στιγμές που αξίζουν στη ζωή ακόμα περισσότερων καταναλωτών και επαγγελματιών. 

Αυτήν την περίοδο,ζητείται προσωπικό από τα VICKO,σε διάφορες ειδικότητες


Web Developer, για πλήρη απασχόληση στα κεντρικά γραφεία της στη Θεσσαλονίκη.

Ως Web Developer θα δημιουργείς, θα συντηρείς και θα αναπτύσσεις εταιρικά websites, ενσωματώνοντας δεδομένα και εξελίσσοντας τις δυνατότητές τους. Θα συνεργάζεσαι με εξαιρετικούς επαγγελματίες του χώρου για την υλοποίηση μεγαλύτερων projects και θα βρίσκεσαι σε καθημερινή επικοινωνία με την υπόλοιπη ομάδα μηχανογράφησης, αλλά και την ομάδα του marketing. Αν σου αρέσει να αναλαμβάνεις συνεχώς νέα projects δίνοντας λύσεις και προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία στους χρήστες που χρησιμοποιούν τα εργαλεία που δημιουργείς, τότε θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σου και να σε γνωρίσουμε από κοντά!

Βασικές αρμοδιότητες

  • Συντήρηση, ενημέρωση και αναβάθμιση όλων των εταιρικών websites
  • Ανάπτυξη νέων custom websites με ενσωμάτωση δεδομένων από διάφορα back-end services and databases
  • Δημιουργία website layout/user interface


Περισσότερες πληροφορίες,  εδώ!


  Ζητείται πωλήτρια μερικής απασχόλησης για κατάστημα vicko στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Η θέση αφορά 6ωρη, πενθήμερη εργασία και το ωράριο είναι απογευματινό.

Για υποβολή αιτήσεων,  εδώ!
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: