Η Vicko σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον τομέα των ειδών οικιακής χρήσης και διακόσμησης και ένα εδραιωμένο brand που έχει κάνει πράξη το μότο «αξίζει, δεν κοστίζει», το οποίο εκφράζεται με συνέπεια από το 2011. Με σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές και αφοσίωση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, η Vicko εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της, αναβαθμίζοντας την ποιότητά τους και καθιστώντας τα προσβάσιμα και προσιτά σε όλους.
Εκτός από ένα αναγνωρισμένο brand, άρρηκτα συνδεδεμένο πλέον με το σπίτι, η Vicko είναι το «δεύτερο σπίτι» για περισσότερους από 300 εργαζόμενους, που έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν επαγγελματικά σε ένα περιβάλλον σταθερότητας και αξιοπιστίας, θεμελιώνοντας σχέσεις αμοιβαιότητας και εμπιστοσύνης. Με αυτή την ανθρωποκεντρική προσέγγιση στον πυρήνα της φιλοσοφίας της, η Vicko οραματίζεται την ανάπτυξη και εκτός ελληνικών συνόρων, δημιουργώντας στιγμές που αξίζουν στη ζωή ακόμα περισσότερων καταναλωτών και επαγγελματιών. Αυτήν την περίοδο,ζητείται προσωπικό από τα VICKO,σε διάφορες ειδικότητες


Accounting Assistant, για πλήρη απασχόληση στα κεντρικά γραφεία της στη Θεσσαλονίκη.


Βασικές αρμοδιότητες

  • Έλεγχος και καταχώρηση παραστατικών και λογιστικών εγγράφων
  • Έκδοση και έλεγχος συμφωνίας καρτελών κινήσεων πελατών-προμηθευτών προς διευθέτηση υπολοίπων
  • Αρχειοθέτηση, φυσική και ηλεκτρονική σε ERP (Soft1, Atlantis)
  • Σύνταξη μισθοδοσίας και καταχώρηση προσλήψεων/απολύσεων στο σύστημα «Εργάνη» ή/και σε software μισθοδοσίας (Epsilon Business Μισθοδοσία)
  • Υπολογισμός και υποβολή υποχρεώσεων
  • Αναλυτικές αναφορές, συμμετοχή στο reporting του λογιστηρίου
  • Παρακολούθηση και συμφωνίες τραπεζών
  • Διεκπεραίωση λογιστικών εργασιών που προκύπτουν από τις καθημερινές ανάγκες λειτουργίας της επιχείρησης

Πληροφορίες  εδώ!


IT Support για μόνιμη απασχόληση στα κεντρικά γραφεία της στη Θεσσαλονίκη.  

Πληροφορίες  εδώ!


Εξωτερικό συνεργάτη Interior Designer - Visual Merchandiser με βάση την Αθήνα

Λεπτομέρειες, δείτε  εδώ!

Import & Export Assistant, για πλήρη απασχόληση στα κεντρικά γραφεία της στη ΘεσσαλονίκηΔείτε την πλήρη περιγραφή,  εδώ!
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: