Η Unilever είναι βρετανική πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών αγαθών με έδρα το Λονδίνο της Αγγλίας. Τα προϊόντα της Unilever περιλαμβάνουν τρόφιμα,καρυκεύματα,παγωτό,βιταμίνες,μέταλλα και συμπληρώματα ευεξίας,τσάι,καφέ,δημητριακά πρωινού,καθαριστικά,καθαριστές νερού και αέρα,τροφές για κατοικίδια,οδοντόκρεμα,προϊόντα ομορφιάς και προσωπική φροντίδα. Η Unilever είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός σαπουνιού στον κόσμο.Τα προϊόντα της Unilever διατίθενται σε πάνω από 150 χώρες. 

 

  Η Unilever έχει τρία κύρια τμήματα: Τρόφιμα και αναψυκτικά,κατ 'οίκον φροντίδα και Ομορφιά και Προσωπική Φροντίδα. Διαθέτει εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης στην Κίνα, την Ινδία, τις Κάτω Χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. H UnileverLogisticsμέλος του πολυεθνικού ομίλου UNILEVER που αναπτύσσει, παράγει και εμπορεύεται υψηλής ποιότητας τρόφιμα, καθαριστικά προϊόντα, και καλλυντικά, ενδιαφέρεται να προσλάβει στις Αποθήκες της στην περιοχή Αγ. Ιωάννη Ρέντη, με σύμβαση ορισμένου χρόνου:


Pickers
/ Φορτωτές


Περιγραφή θέσης

Ο κάτοχος της θέσης προετοιμάζει τις παραγγελίες που αποστέλλονται στα Super Markets, συλλέγοντας τα διάφορα προϊόντα μας από τα ράφια της Αποθήκης.

Οι παραγγελίες θα πρέπει να είναι σύμφωνες με τις τυποποιημένες οδηγίες λειτουργίας και ο Picker θα διασφαλίζει ότι οι εξερχόμενες αποστολές είναι σωστές και χωρίς ελαττώματα. 


  Πληροφορίες,   εδώ!

 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: