
Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος είναι ο μεγαλύτερος αυτοδημιούργητος εφοπλιστής που ξεκίνησε από τα Καρδάμυλα της Χίου και σήμερα διαθέτει με τις ναυτιλιακές εταιρείες του πάνω από 100 βαπόρια, ενώ οι οικονομικές του δραστηριότητες έχουν επεκταθεί σε όλους τους τομείς της οικονομίας.
Διαθέτει ένα ναυπηγείο στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, έχει δημιουργήσει μια εκκλησία, τον Άγιο Νικόλαο στην Γκάνα και συντηρεί την Ιεραποστολή στην Αφρική, είναι δωρητής στην Αγία Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη, έχει ένα ιδιόκτητο νησί, την Άτοκο, στο Ιόνιο Πέλαγος, έχει επενδύσει στην ενέργεια, στο εμφιαλωμένο νερό, στην προώθηση των τροφίμων με την αλυσίδα "Κρητικός", σε κτήματα και καινοτομεί στον πρωτογενή τομέα σε Ελλάδα και σε αρκετές χώρες και σύντομα θα ξεκινήσει την παραγωγή υδρογόνου.
Αυτήν την περίοδο,ζητείται προσωπικό σε συγκεκριμένη ειδικότητα για πλήρη απασχόληση
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

