Η ''SOVEL'', αποτελεί θυγατρική εταιρεία του ομίλου ''Σιδενόρ Βιομηχανική Χάλυβα''. Πρόκειται για ένα βιομηχανικό συγκρότημα που βρίσκεται στον Αλμυρό Μαγνησίας και περιλαμβάνει χαλυβουργείο, ελασματουργείο, μονάδα παραγωγής πλεγμάτων, καθώς και βοηθητικές μονάδες.  


Αυτήν την περίοδο,υπάρχουν θέσεις εργασίας,σε συγκεκριμένες ειδικότητες,για πλήρη απασχόληση


Βοηθός ηλεκτρολόγος

Η θέση αφορά την ομάδα ηλεκτρολογικής συντήρησης και βασικός στόχος της είναι η ομαλή λειτουργία των μηχανών κατά τη διάρκεια της βάρδιας.

Αρμοδιότητες:  • Εκτέλεση κατασκευής ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων βάσει σχεδίων και οδηγιών από τους υπευθύνους

  • Συνεργασία με τους συναδέλφους για την ομαλή εκτέλεση των ανατεθειμένων εργασιών.Δείτε αναλυτικά την περιγραφή της θέσης εργασίας,   εδώ!Ηλεκτρολόγος τεχνολογικής εκπαίδευσης

Η θέση αφορά την ομάδα ηλεκτρολογικής συντήρησης και βασικός στόχος της είναι η ομαλή λειτουργία των μηχανών κατά τη διάρκεια της βάρδιας, καθώς και η βελτίωση της λειτουργίας τους μέσω προτάσεων και καινοτόμων λύσεων.
Αρμοδιότητες:


  • Εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των μηχανών κατά τη διάρκεια της βάρδιας

  • Καθημερινή παρακολούθηση των Software/Hardware του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού

  • Πραγματοποίηση εργασιών ελέγχου - διάγνωσης και επισκευής βλαβών

  • Υλοποίηση των απαραίτητων ενεργειών για τη εφαρμογή του προγράμματος προληπτικής / προβλεπτικής συντήρησης μηχανών


Δείτε την πλήρη περιγραφή της θέσης εργασίας,  εδώ!  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: