Πλησιάζει ο χρόνος, για την έκδοση της προκήρυξης μονίμων. Η προκήρυξη θα εκδοθεί είτε το τελευταίο 10ήμερο του Οκτωβρίου είτε αρχές Νοεμβρίου προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα και οι αιτήσεις 

  Ο σχεδιασμός προβλέπει δημοσιοποίηση του διαγωνισμού το πιθανότερο αρχές του επόμενου μήνα. 


Κύριο χαρακτηριστικό είναι η κατανομή θέσεων σε όλες σχεδόν τις Περιφέρειες της χώρας,ύστερα από πολλά χρόνια,όπως επίσης και σε πολλούς δήμους.


Προβλέπονται θέσεις για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και σε πολλές ειδικότητες(π.χ.προσωπικό καθαρισμών,γεωτεχνικοί,μηχανικοί κ.α.).


Ο μεγάλος αριθμός των θέσεων προκύπτει από το γεγονός ότι ενοποιούνται δύο Εγκριτικές Αποφάσεις Προσλήψεων στους ΟΤΑ, του 2020 και του 2021.
  Σύμφωνα με πληροφορίες προβλέπονται μέχρι στιγμής, προσλήψεις,στους δήμους και τις Περιφέρειες: Δήμος Αθηναίων, Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, Δήμος Ιωαννιτών, Δήμος Ορεστιάδας, Δήμος Πολυγύρου, Δήμος Ρεθύμνης, Δήμος Σητείας, Δήμος Χανίων, Δήμος Ωρωπού, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Περιφέρεια Αττικής, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφέρεια Κρήτης, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρξουν και πολλές  θέσεις μηχανικών, οικονομολόγων και στελεχών πληροφορικής προκειμένου να συμβάλουν στην κατασκευή μικρών και μεγάλων έργων από τους δήμους, το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή αλλά και στο συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας. 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΔΩ!