Η REVOIL είναι 100% Ελληνική Εταιρεία πετρελαιοειδών.Η εταιρεία έχει ιδιαίτερα θετική πορεία και διατηρεί φιλική και ανθρώπινη συνεργασία με όλους τους πρατηριούχους του δικτύου της. Η RΕVOIL πωλεί καύσιμα και λιπαντικά στο δίκτυο των πρατηρίων της, το οποίο αποτελείται από πάνω από 500 πρατήρια πώλησης υγρών καυσίμων.
  Το δίκτυο πρατηρίων REVOIL αναπτύσσεται δυναμικά με οδηγό πάντοτε την ποιότητα, τις φιλικές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση.
  Η REVOIL από τις αρχές του 2005 διατηρεί συνεργασία με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με σκοπό τον έλεγχο και την πιστοποίηση της άριστης ποιότητας των καυσίμων που διαθέτει από τα πρατήρια και τις εγκαταστάσεις της.   


  Αυτήν την περίοδο,υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας,σε συγκεκριμένες ειδικότητες,για πλήρη απασχόλησηΔείτε την πλήρη περιγραφή των θέσεων εργασίας,στην ιστοσελίδα της εταιρείας,     εδώ!

  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: