Εκτός του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που προετοιμάζει το ΑΣΕΠ για την επόμενη χρονιά, η Αρχή «τρέχει» παράλληλα και τρεις ακόμα «κλασικές» προκηρύξεις που προβλέπουν την πλήρωση 335 μόνιμων θέσεων στο δημόσιο, χωρίς τη διαδικασία των γραπτών εξετάσεων. 

Οι τρεις αυτές προκηρύξεις θα προβλέπουν την πλήρωση 181 μόνιμων θέσεων σε 28 μεγάλους φορείς του δημοσίου, όπως επιμελητήρια, Εθνικές Βιβλιοθήκες, Μητροπόλεις, υπουργεία και Πανεπιστήμια.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις προκηρύξεις που, όπως ειπώθηκε και παραπάνω, προβλέπου την πλήρωση 335 μόνιμων θέσεων στον e-ΕΦΚΑ, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ και ΝΙΜΤΣ) και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνίων και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Η προκήρυξη για τον e-ΕΦΚΑ

  Τον Ιανουάριο του 2023 θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις στην 9Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που πήρε ΦΕΚ μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Η 9Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 173 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), που εποπτεύεται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στην προκήρυξη ζητείται προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να συμμετάσχουν και απόφοιτοι λυκείου.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν διοικητικούς υπαλλήλους, μηχανικούς και απόφοιτους πληροφορικής.


Η προκήρυξη για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Στο Εθνικό Τυπογραφείο και έτοιμη για δημοσίευση είναι και η 10Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αναμένεται να πάρει ΦΕΚ εντός της εβδομάδας.

Η προκήρυξη 10Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 148 θέσεων μόνιμου προσωπικού, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Γ.Ε.Σ., Γ.Ε.Ν., Γ.Ε.Α. και Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.)

Στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που παρουσίασε πρώτο το proson, ζητούνται πάρα πολλές ειδικότητες από όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, στην προκήρυξη αυτή μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι αιτήσεις θα «τρέξουν» μετά τις γιορτές και λίγο αργότερα αφού ξεκινήσουν οι αιτήσεις στην 9Κ/2022.


Η προκήρυξη για την ΕΕΤΤ

Παράλληλα το ΑΣΕΠ έχει δημοσιεύσει προκήρυξη που προβλέπει την πλήρωση 14 θέσεων στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνίων και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Οι θέσεις αφορούν Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό (ΕΕΠ) που θα προσληφθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι αιτήσεις για την ΕΕΤΤ θα «τρέξουν» αποκλειστικά εντός του Ιανουαρίου
Πηγή:proson.gr
  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: