_________________________________________


 Χρήσιμες συμβουλές για να βρείτε εργασία,χωρίς να έχετε προϋπηρεσία


  Άν ενδιαφέρεστε για δουλειά χωρίς προϋπηρεσία, μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον συγγενή σας ή κάποιο φίλο σας, ώστε να αποκτήσετε μια πρώτη επαφή.

  Για παράδειγμα, αν ασχολείστε με το digital marketing, μπορείτε να τρέξετε κάποια καμπάνια στα social media, για λογαριασμό του γνωστού σας.

Επιλέξτε τον σωστό τύπο βιογραφικού

  Όλα τα βιογραφικά ξεκινούν με το όνομα του υποψηφίου και τα προσωπικά στοιχεία του, πιθανώς φωτογραφία του (αν το επιθυμεί ή αν το ζητάει η αγγελία), ένα προαιρετικό headline και το προσωπικό προφίλ του/της. Από εκεί και πέρα, ο χρυσός κανόνας των βιογραφικών είναι πως οι σημαντικότερες πληροφορίες τοποθετούνται πρώτες, μιας και οι recruiters «σκανάρουν» το βιογραφικό σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, οπότε θα πρέπει να μπορούν να δουν απευθείας τα δυνατά σημεία των υποψηφίων.

Ο πιο γνωστός τύπος βιογραφικού, το αντίστροφο χρονολογικό, απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν ήδη διανύσει μια πορεία στην αγορά εργασίας, αφού κεντρική του ενότητα είναι εκείνη της επαγγελματικής εμπειρίας. Για εσάς, που δεν διαθέτετε προϋπηρεσία, υπάρχουν άλλες, καλύτερες επιλογές.

  Παρακάτω ακολουθούν μερικές τρέχουσες αγγελίες εργασίας για εργασία χωρίς προϋπηρεσία,σε διάφορες περιοχές.

Για να παρουσιάσετε ένα θελκτικό βιογραφικό, θα πρέπει να προσέξετε:

  1. Να μην υπάρχουν ορθογραφικά λάθη
  2. Να έχει αρμονική μορφοποίηση
  3. Να έχει χρησιμοποιηθεί κατάλληλη γραμματοσειρά
  4. Να έχει γίνει διακριτική χρήση χρωμάτων (μαύρο ή ίσως κάποια σκούρα απόχρωση του μπλε ή του γκρι)

Ένα όμορφο layout θα λειτουργήσει υπέρ σας, ακόμα και αν το βιογραφικό σας περιορίζεται σε μία σελίδα Α4. Μάλιστα, για νέους υποψήφιους το βιογραφικό μίας σελίδας είναι το σύνηθες και καθόλου να μην ανησυχείτε ότι πρέπει να το «φουσκώσετε» για να αυξήσετε την έκτασή του - άλλωστε, η μέγιστη επιθυμητή έκταση ακόμα και για αυτούς που έχουν εργασιακή εμπειρία δεν υπερβαίνει τις δύο σελίδες Α4.
  Οι αγγελίες ενημερώνονται σε πολύ τακτική βάση.Μπορείτε να κλικάρετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση θέλετε,στους παρακάτω πίνακες αγγελιών,όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης εργασίας και από εκεί,επίσης,μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας!  
ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Εργασία χωρίς προυπηρεσία , δουλεια χωρίς προυπηρεσία , χωρίς προυπηρεσία Jooble
jooble

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:_________________________________________