Σχετική προκήρυξη έχει στα «σκαριά» το ΑΣΕΠ, που αφορούν την πρόσληψη νέων υπαλλήλων στην Τράπεζα της Ελλάδος. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του site  ''proson.gr'', ανακοινώνεται, εκτός από την έκδοση τόσο οριστικών, αλλά και προσωρινών αποτελεσμάτων, αναφορικά με χιλιάδες θέσεις εργασίας από διαγωνισμούς προκηρύξεων.

Η προκήρυξη για τις νέες θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος θα αφορούν απόφοιτους Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που σημαίνει ότι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και οι κάτοχοι απολυτηρίου λυκείου.

  

Υπενθυμίζεται πως οι «μηχανές» του ΑΣΕΠ δουλεύουν ακόμη πυρετωδώς για την έκδοση τεσσάρων προκηρύξεων, γι' αυτό και η προκήρυξη για τις προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος αναμένεται να δημοσιευτεί εντός του προσεχούς διαστήματος.


Τι αναμένεται


Εκτός από την προκήρυξη για τις νέες θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος,έρχονται τέσσερις ακόμα διαγωνισμοί, στους οποίους θα μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε έχει όλα τα απαραίτητα τυπικά και πρόσθετα προσόντα. Στις προκηρύξεις αυτές θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, δηλαδή απόφοιτοι Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ).

Με τις προκηρύξεις αυτές αναμένεται να «ανοίξουν» επιπλέον 421 μόνιμες θέσεις εργασίας σε Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ), σε πέντε υπουργεία καθώςκαι σε 16 ακόμα μεγάλους φορείς της Παιδείας και του δημοσίου.

Συνοπτικά αναμένονται:

  1. Η προκήρυξη 3Κ/2023 για την πλήρωση συνολικά 29 θέσεων στους Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ)
  2. Η προκήρυξη για την πλήρωση συνολικά 80 θέσεων σε Εθνικές Βιβλιοθήκες, Μητροπόλεις, υπουργεία, Πανεπιστήμια και άλλους φορείς του δημοσίου.
  3. Η προκήρυξη για την κάλυψη 160 μόνιμων θέσεων σε δύο υπουργεία, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
  4. Η προκήρυξη για την κάλυψη 122 μόνιμων θέσεων σε τρία υπουργεία και τρεις μεγάλους φορείς του δημοσίου. Πηγή:proson.gr


Θέσεις εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: