Στις πρώτες εγκαταστάσεις της ΟΛΥΜΠΟΣ, στη Λάρισα, συγκεντρώνεται γάλα από τοπικούς κτηνοτρόφους, με φάρμες στις γύρω περιοχές. Τότε, υπήρχαν ακόμα οι γαλατάδες που το μοίραζαν στις γειτονιές, καβάλα στο ποδήλατό τους και το αγνό αυτό γάλα ήταν η πρώτη ύλη για τα αυθεντικά, παραδοσιακά, προϊόντα της.

 Μέχρι τότε, η βασική δύναμη της ΟΛΥΜΠΟΣ είναι οι καταναλωτές του Νομού Λάρισας, περιοχή στην οποία κατέχει το 37% περίπου της αγοράς, ενώ σύντομα επεκτείνει το δίκτυό της και στην αγορά του γειτονικού Νομού Πιερίας, δίνοντας σε ακόμα περισσότερες ελληνικές οικογένειες την ευκαιρία να απολαύσουν τα αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα της.Η ΟΛΥΜΠΟΣ ήταν η πρώτη εταιρεία που επισήμως ζητούσε τη θέσπιση μιας επίσημης διαδικασίας για την πιστοποίηση της ελληνικής προέλευσης των προϊόντων, για τον λόγο ότι ήθελε να προφυλάξει την ελληνική παραγωγή γάλακτος. Το 2015, αυτή η προσπάθεια ετών καρποφορεί, θεσπίζεται το Ελληνικό Σήμα και γίνεται η πρώτη εταιρεία που πιστοποιείται με αυτό. 

Δέσμευση της ΟΛΥΜΠΟΣ είναι να συνεχίσει και στο μέλλον να στηρίζει την ελληνική πρωτογενή παραγωγή, αξιοποιώντας τις ελληνικές πρώτες ύλες. 

 Άν επιθυμείτε να εργαστείτε στην εταιρεία,μπορείτε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας,ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο  εδώ!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: