Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1926 με βάση το Βερολίνο, μετά από μια συγχώνευση της ''Deutsche Aero Lloyd'' (DAL) και της ''Junkers Luftverkehr'', στις 6 Ιανουαρίου 1926. Το πλήρες όνομα της εταιρείας αρχικά ήταν ''Deutsche Luft Hansa Aktiengesellschaft''. 

  To 1950 η Ανατολική Γερμανία επιχείρησε να δημιουργήσει τη δική της αεροπορική εταιρεία χρησιμοποιώντας το όνομα ''Lufthansa'', γεγονός που κατέληξε σε διαμάχες με την Δυτική Γερμανία, όπου η εταιρεία είχε ήδη δημιουργηθεί μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ανατολική Γερμανία ονόμασε αντ' αυτού τελικά την δική της εταιρεία ''Interflug'' (η οποία σταμάτησε τις δραστηριότητές της το 1991).

  Στη ''Lufthansa'' είχε απαγορευθεί (όπως σε όλες τις γερμανικές αεροπορικές εταιρίες) να πετάει στο Δυτικό Βερολίνο, μέχρι την επανένωση τις Γερμανίας. Η ''Lufthansa'' ήταν η πρώτη εταιρεία που παρέλαβε και χρησιμοποίησε το Μπόινγκ 737 (και η μόνη εταιρεία που αγόρασε τα Μπόινγκ 737-100).

  Το 2005, η ''Lufthansa'' συγχωνεύθηκε με τη ''Swiss International Air Lines''. 

   Οι αγγελίες ενημερώνονται σε πολύ τακτική βάση.Μπορείτε να κλικάρετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση θέλετε,στους παρακάτω πίνακες αγγελιών,όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης εργασίας και από εκεί,επίσης,μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας!  
ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Lufthansa stellenangebote, Lufthansa jobs, Lufthansa arbeit, Lufthansa jobsuche, Lufthansa jooble
jooble

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εγγραφείτε στο newsletter μας: