Η Φάρμα Κουκάκη παράγει προϊόντα γάλακτος με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης έχοντας σαν στόχο, τη διάθεση τους στην Ελληνική αγορά αλλά και στις χώρες του εξωτερικού. Επιλέγοντας τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη, μπορείτε να είστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα τους, γιατί όλα φτιάχνονται με αγνό, ολόφρεσκο, 100% Ελληνικό γάλα. 

Η έδρα της εταιρείας είναι στο Κιλκίς.

 Η εταιρεία έχει παρουσία σε 20 χώρες με την Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Σουηδία να αποτελούν τα πιο δυνατά της εξαγωγικά χαρτιά, ενώ εξάγει σε Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Κύπρο, Κόσοβο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ.α. Αξίζει να σημειωθεί πως 1 στα 5 γιαούρτια που παράγει σήμερα η Φάρμα Κουκάκη καταναλώνεται εκτός Ελλάδας, καθώς μαζί με το κεφίρ, αποτελούν τα προϊόντα που στηρίζουν την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας.   
Αυτήν την περίοδο,δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας Μπορείτε να βρείτε περισσότερες αγγελίες,γράφοντας στο παρακάτω κουτί αναζήτησης,τι ψάχνετε (π.χ.: εργασία,θέσεις εργασίας κ.α.) και πατώντας δεξιά,το σχετικό πλήκτρο   


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: